В това ли е идеята "пулсирайки" да слабея и трупам

20.10.06
19:14

От почти една година съм на НВД + 3 пъти седмично кардио и силова тренировка. Определено имаше резултат - от 117кг. успях да сваля и да задържа до 97кг, но отслабването ми става все по трудно. Остана най-трудното - сланинките около къста. Те най-трудно се предават.
От прочетеното до тук, виждам че почти всички се опитват да качват маса зимата, а пролетта и лятото да чистят. Та въпроса ми е:
- Ако увелича приема на протеини + кардио и силова тренировка - и до началото на пролетта кача ММ + някакви сланинки, ще ми помогне ли увеличената ММ да стопя по-бързо след това натрупаните мазнини ?

*ММ = мускулна маса  :D

Нищо не ти пречи да си спазваш НВД и да си отслабваш и зимата.

21.10.06
21:22

Съгласен съм, но миналата зима бях на НВД, и имах проблеми - много лесно ми измръзваха крайниците. По-лесно се настива, и предполагам че това е и причината на по-тежката форма на грип, която изкарах.

Ами тази ММ която ще качиш теоретично може да ти помогне защото може да увеличиш интензивността на тренировката си.

21.10.06
21:51

[quote author=“bojo”]Съгласен съм, но миналата зима бях на НВД, и имах проблеми - много лесно ми измръзваха крайниците. По-лесно се настива, и предполагам че това е и причината на по-тежката форма на грип, която изкарах.

Прав си.

За това не трябва да се прави както ти падне и трябва да се подсилваш с хранителни добавки./пчелни продукти, витамини, чайове и т.н./

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1