най-добра комбинация

enemy_89

20.10.06
19:47

Според вас коя комбинация е най добра, и моля обосновете се. Примерно казаха ми креатин+глутамин или креатин+протеин и т.н.

протеин+креатин+декстроза+мулти+емк

enemy_89

20.10.06
20:21

Ако може само да ме светнеш какво е мулти и емк, защото нищо не излиза в търсачката, че сам да се светна.
И между другото ако имаш време да напишеш кое какъв ефект има и защо да го пия ще е супер.

мулти е мултивитамин
емк = есенциални мастни киселини

Тях може да ги пропуснеш. Просто въпроса ти беше много общ.

Протеинът е градивна единица на мускула. Креатинът е суплемент за сила, който вкарва и вода в клетките и изглеждат по-обемисти. Декстрозата е за възстановяване на енергията изгубена след трен и влиза в помощ при граденето на мускула, тя де факто е въглехидрати на прах.

enemy_89

20.10.06
20:42

Доколкото разбирам само с протеин и декстроза пак ще постигна добър ефект. Имах друга представа за креатина мислех че може да се направи маса с него, но явно само повече вода ще има в мускула. И последно да попитам ефекта траен ли е защото не смятам да си копувам добавки постоянно, ще направя максимум 2 цикъла.

ZO

20.10.06
21:24

Според мен зависи дали качваш лесно или трудно.Ако качваш трудно-гейнър+глутамин+креатин.Ако лесно-гейнъра го заменяш с протеин.

Креатин + глутамин + таурин. Има си и такива които са си направо микс от трите. И с това + един протеин стават хубави неща.

enemy_89

21.10.06
00:28

Май-май съм сбъркал раздела. По-необходима ми е маса, и въпроса ми е с 1-2 цикъла с креатин ще постигна ли нещо или просто ще се радвам 1-2 месеца на маса и сила и после пак на стартова позиция???

Еми тогава креатин + протеин + аминокиселини. Няма да си на стартова позиция.

enemy_89

21.10.06
16:05

Не мога да кажа колко бързо качвам нека вие решите. Само с гейнър и правилно хранене качих 6 кг за месец, но работата е че спрях да качвам и кантара не мърда. Може би трябваше да кажа това в началото...

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1