За бицепса..

20.10.06
21:12

Здравейте, знам ,че са пускани доста теми относно бицепса...искам и аз да питам ,просто като статистика ми трябва,та..
по колко максимум серии общо за бицепс според вас трябва да се правят (става дума сумарно сериите от всички упражения)?
Знам, че има статия за претренирането,чел съм я , но за мен си е доста трудно да разбереш кога претренираш...затова може би ще мога да си извадя извод колко максимум да го натоварвам, съдейки от вашия опит..знам, че стажът е от значение,та тренирам от 4 месеца
благодаря
УСПЕХ НА ВСИЧКИ!

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Аз най - добре чувствам напрежение и растеж при 3 упражнения от по 3-4 серии. Казвам 3-4 защото ако правя първо упражнение бицепсово сгъване с лост правя 3 серии. Второто е скотово сгъване с дъмбел 4 серии и накрая концентрирано сгъване с дъмбел 3 серии. Най - общо казано повече от 12 серии според мен няма никакъв смисъл да се правят. Като най - оптимален вариант аз казвам 10.

20.10.06
21:18

Колко точно трябва никой не може да каже,това не е баш точна наука  :D Аз лично правя 3 упражнения всяко от по 3 серий,като понякога правя и 4-то което е по-леко...за да “задоволя” мускула.
Успех  :wink:

20.10.06
21:24

БЛАГОДАРЯ !
аз ,да ти кажа,по принцип правя - прав вдигане с прав лост - 5 серии и като второ упражнение концентрично 4 серии и има добър резултат
обаче сега последния път правих още две серии друго упражнение и после след 1-2 дни като направаих и гръб и сега ме боли бицепсът,та си помислих да не би да съм прекалил,знам ли:)

иначе знам,че всичко си зависи от стажа ,а и от човека индивидуално си е, но е готино да видя вие как сте;)

друг път ме боли само на сгъвката,а сега самият бицепсWinkкефи меSmile и най-вероятно ще редувам,един път по-леко,следващия път по този начинSmile

20.10.06
21:27

друг път ме боли само на сгъвката,а сега самият бицепс;)кефи ме:) и най-вероятно ще редувам,един път по-леко,следващия път по този начин:)

Бицепса е хубаво да го стряскаш повече със скотови сгъвания и упражнения с дъмбели, а не само сгъването с щанга. Сменяй ги от време на време. Както при всичко друго. Разликата е, че това е малка мускулна група и повече от 3 упражнения само ще доведат до претрениране.

П.С. Оправи си постовете да не са поредни, че лошо  :wink:

21.10.06
09:59

6-7 седий на бицепса са достаръчно

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1