20.10.06
21:44
Откакто почнах с фитнеса (6 месеца вече) и все забелязвам че дясната гърда изостава от лявата ,просто е по-слабичка (и като форма е по-постна) ,а и с времето явно разликата расте и расте ,и проблема със симетрията става по-забележим.Обърнал съм внимание на това ,гледам да правя упражненията равномерно ,но знам ли може би някак си тежестта набляга на лявата гърда...та питам аз какво да правя -дали да слагам по-голяма тежест за дясна гърда при упражненията с дъмбели!?Значи изключвам коментари от типа ...”Не си нормален генетично ,това е заложено”...тук става дума за асиметрия и искам да разбера по какъв начин ,с какви упражнения ,с какви тежести според лява и дясна ръка да процедирам???;) :roll:
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим20.10.06
21:48
прави повечко с дъмбели и правилна техника и никакви килограми повече на единият или другият , да не стани от асиметрия на “гъзсиметрия” :D
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече