21.10.06
17:59
като си пипам едното зарно и имам неква бучка тва кво значи гинекомастия ли е?/?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
Това става в пубертета тази бучка, и аз имах преди 1 година, сеха съм на 17.Точно в разгара на пубертета се получава !! Ще се махне както при мен стана, все пак ако си горе долу на мойте години ;) !! И аз доста се бях уплашил но се разсея !!
Точно! Затова го попитах на колко години е...това е защото ти расте гърдата, възможно е много малко да ти порасне повече от другото зърно.
21.10.06
20:26
Гинекомастия е когато имаш силен сърбеж по зърната. Не вярвам това да е. Най - добре отиди на лекар за този проблем.
Убеден съм че гинекомастията е когато гърдите ти се видоизменят вследствие на наднормено тегло и бридобиват женси вид. Нищо общо със сърбене ;)
Справка -
Сега в пубертета ли си ??? Ако си не се притеснявай ... Още не са ти се оравновесили хормоните ...
22.10.06
15:02
това е съвсем нормално.
Някой може ли да покаже снимки на типична гинекомастия, че чичо гугъл нищо не дава.
22.10.06
17:32
Не го плашете мом4ето, това си е чиста сланина! Сигурен съм че си мазничък, а часта на гърдите около зърната последна се топи, а гинекомастията водоизменя гърдите, при ввсички положвния в настоящата ти възраст имаш пик на хормони и мъжките и женските :D Тепърва ще ти се променя и тембър и епидермиса и окосмяването, наслаждавай се на изненадите :lol:
22.10.06
18:02
[quote author=“Batgogo”]Убеден съм че гинекомастията е когато гърдите ти се видоизменят вследствие на наднормено тегло и бридобиват женси вид. Нищо общо със сърбене ;)
Справка -
Гинекомастия се получава най-често при употреба на стероиди и тестостеронът който остава в излишък се събира при гърдите и ароматизира и по този начин се образува женска гърда ....
22.10.06
18:11
http://www.nose.ru/?theme=procedures&alb=breast/gynecomastia&lang=rus
С Google ги намерих :wink:
[quote author=“Barcelona_FC”][quote author=“Batgogo”]Убеден съм че гинекомастията е когато гърдите ти се видоизменят вследствие на наднормено тегло и бридобиват женси вид. Нищо общо със сърбене ;)
Справка -
Гинекомастия се получава най-често при употреба на стероиди и тестостеронът който остава в излишък се събира при гърдите и ароматизира и по този начин се образува женска гърда ....
Доста често се образува заради дебелина. Имам един познат - най-ужасната физика която можете да си представите. Стероид не е виждал през живота си но циците му са като лисичи муцунки пълни с мазнотии ужас!!!
23.10.06
12:26
[quote author=“Batgogo”][quote author=“Barcelona_FC”][quote author=“Batgogo”]Убеден съм че гинекомастията е когато гърдите ти се видоизменят вследствие на наднормено тегло и бридобиват женси вид. Нищо общо със сърбене ;)
Справка -
Доста често се образува заради дебелина. Имам един познат - най-ужасната физика която можете да си представите. Стероид не е виждал през живота си но циците му са като лисичи муцунки пълни с мазнотии ужас!!!
Ами да може и от дебелина да е аз лично не съм чувал за такъв случай :)
botsito не се притеснявай,след няколко седмици ще се оправиш и аз като по-малък имах такава бучка по едно време и много се бех притеснил ама не е нищо сериозно. :D
24.10.06
10:51
и на мен ми се е случвало в пубертета и помня че ходих на лекар и ми казаха по няколко пъти на ден да слагам лед, за да се разсея бучката.
иначе е от хормоналните изменения в организма, нищо страшно.
дано да е така аз я имам от 5-6 месеца ве4е но с времето стана по малка но пак си я имам
http://pics.data.bg/categories/1/%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8/59859faaf500820eccb435cec37a2d2b/%d0%b8%d0%b7%d0%be%d0%b1%d1%80%d0%b0%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5008/ аз съм на 15,168см 58кг,слаб съм,но имам проблем,бих искал да ми дадете вашето мнение по снимката,дали е гинекомастия или няма от какво да се притеснявам.
Мнението беше редактирано от BOYG на 10.05.09 08:30.
10.05.09
09:07
Ще прозвучи смешно, ама.. Къде подяволите ти е другото зърно?
10.05.09
09:36
Всяко момче я е имало въпросната бучка. Със времето се разсейва. Няма от какво да се притесняваш.
казано от death на 10.05.09, 09:36:
Всяко момче я е имало въпросната бучка. Със времето се разсейва. Няма от какво да се притесняваш.
Не съм съгласен.Аз не съм имал. :)
BOYG мисля че няма от какво да се притесняваш.Просто гърдите ти са още детски и неоформени.Хубаво да споруваш за да ти се оформи малко тялото.
10.05.09
11:04
Добре, голяма част от момчетата сме имали :)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече