ВЕЧНИЯТ ПРОБЛЕМ С КИЛОГРАМИТЕ!!

Saint

22.10.06
15:49

Първо искам да предложа тази тема да стане важна и в нея да отговарят само хора които знаят какво говорят!!!

В тази тема искам да се разясни и обесни от какво зависи надебеляването(покачването на “лоши” килограми) за да стане ясно на всички които искат да свалят килограми ,да подържат килограми а дори и на тези които искат да покачват мускулна маса какво трябва и какво не трябва да се прави.Надявам се идеята ми да бъде посрещната топло от всички мисля че тя ще бъде от полза.Значи ясно е че ако човек на ден приема повече калорий от нужните му ,  излишните калорий организмът ги запазва като маслени депа но само това ли е?!От няколко дни на сам се питам не е ли важно от какви храни идват калорийте?!И ако е така какви храни трябва да се избягват?!


P.S.За сега това са въпросите които се сещам да попитам надявам се да намеря нужните отговори.Нека всички които имат въпроси свързани по темата да ги зададат и всеки който може да помогне да го направи за да може всички заедно да си помагаме срещу вечният проблеми с килограмите!!!

До преди малко четох статии от сайта точно за храненето. Там има отговори на всички тези въпроси. Основното при свалянето на килограми е да изгаряш повече калории на ден отколкото приемаш. Това вече сигурно е до болка познато на всички които искаме да го постигнем. Начина е движение и здравословна храна. На голям процент от хората съм сигурен, че им е ясно в кои храни се съдържа холестерол и мазнини. Знаем, че пърженото трябва да се избягва или да е със зехтин вместо с олио, знаем че “храните” като зрънчо, хрупанки и т.н.(не ги знам какви са защото не употребявам) също са извън нещата които трябва да похапваме когато искаме да се вталим. Печенето и варенето винаги са над пърженето. Това е нещо като мой девиз. Зеленчуци, сирене, кашкавал, месо, риба. Аз се опитвам да ям най - много от тези. Доста съм доволен от това което постигам.

http://www.bb-team.org/nutrition/000685.php
http://www.bb-team.org/nutrition/000702.php
http://www.bb-team.org/nutrition/000487.php

Трябва ви просто един следобед за да разгледате и прочетете това което най - много ви интересува в раздела за хранене на www.bb-team.org .
Saint не ти е лоша идеята, но ще има доста противници сигурно. Иначе това за нещо като FAQ е супер, но май информацията е доста обширна за да се побере в 30ина поста.
Поздрави!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1