Д-р Емилова :(

Темата е заключена.
mitakka

22.10.06
18:20

Здравейте онзи ден гледах някакъв материал за нея и по принцип не смятам да се отказвам от яденето но докторката коментираше млечните продукти та се заслушах.И слушам я аз и уж аргументира се там за ензима дето разграждал лактозата само че до 3-годишна възраст.Хубаво ама почнаха глупостите - възрастния човек имал нужда от 10 грама протеин на ден и тука направо ме загуби за каузата си но глупостите продължиха.10 грама на ден а видите ли ние от тук хапваме от там хапваме и гледай ти на ден сме приемали по 500 грама протеин при положение че ни трябват 10 грама.Тука паднах щото съм пробвал само с храна да права 250 на ден и знам колко е трудно да стане  само с ядене без прахчета а тя ми говори за половин кило.Брех тая жена ми разби представите.Хапвали сме били кисело млекце дето като го знам че е 3 грама 2 крави трябва само за мен да дават мляко.Сиренцето го изкара над 60 % протеин абе с две думи разбрах я каква е докторка, освен още малко да почне да твърди че земята е геврековидна.та кажете си мнението за нея, има ли тук таме по някоя вярна дума или само взима париците на хората като ги мори от  глад.Но логиката е желязна - не ядеш - отслабваш, пък здравето майната му чак след няколко години ще усети човекът пък тя вече е взела париците и рекламации не приема

FI

22.10.06
19:02

[quote author=“mitakka”]Здравейте онзи ден гледах някакъв материал за нея и по принцип не смятам да се отказвам от яденето но докторката коментираше млечните продукти та се заслушах.И слушам я аз и уж аргументира се там за ензима дето разграждал лактозата само че до 3-годишна възраст.Хубаво ама почнаха глупостите - възрастния човек имал нужда от 10 грама протеин на ден и тука направо ме загуби за каузата си но глупостите продължиха.10 грама на ден а видите ли ние от тук хапваме от там хапваме и гледай ти на ден сме приемали по 500 грама протеин при положение че ни трябват 10 грама.Тука паднах щото съм пробвал само с храна да права 250 на ден и знам колко е трудно да стане  само с ядене без прахчета а тя ми говори за половин кило.Брех тая жена ми разби представите.Хапвали сме били кисело млекце дето като го знам че е 3 грама 2 крави трябва само за мен да дават мляко.Сиренцето го изкара над 60 % протеин абе с две думи разбрах я каква е докторка, освен още малко да почне да твърди че земята е геврековидна.та кажете си мнението за нея, има ли тук таме по някоя вярна дума или само взима париците на хората като ги мори от  глад.Но логиката е желязна - не ядеш - отслабваш, пък здравето майната му чак след няколко години ще усети човекът пък тя вече е взела париците и рекламации не приема

Тази шарлатанка няма смисъл въобще да я слушаш. Чувала съм какви ли не истории за нея и за дебелариума и. Например как тя нагъвала пастички и тортички пред пациентите си, а тях ги държи на чай и плодове. Според мен жената се подиграва с хората, които имат проблеми с теглото. Да не говорим, че 99 % от хората дето са се върнали към нормалния живот са си върнали килограмите и то няма и как да е друго, защото нали знаеш с глад какво сваляш... :)

22.10.06
19:21

“Човек има нужда от 10 грама протеин на ден”
:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Е това е баси доктора... Десет грама протеин на ден... Много интересно как ще оживеем.

22.10.06
19:44

[quote author=“mitakka”]Но логиката е желязна - не ядеш - отслабваш, пък здравето майната му чак след няколко години ще усети човекът пък тя вече е взела париците и рекламации не приема

Ти пък от здраве какво разбираш :idea:  :?:  :lol:

[quote author=“fitday”]Тази шарлатанка няма смисъл въобще да я слушаш. Чувала съм какви ли не истории за нея и за дебелариума и. Например как тя нагъвала пастички и тортички пред пациентите си, а тях ги държи на чай и плодове. Според мен жената се подиграва с хората, които имат проблеми с теглото. Да не говорим, че 99 % от хората дето са се върнали към нормалния живот са си върнали килограмите и то няма и как да е друго, защото нали знаеш с глад какво сваляш... :)

Какво сваляш с гладуване бе,моми1е :lol: А това че 99% от хората са глупави и не оценяват правеното за тях си е техен проблем.

аа да и когато на неината възраст имате неоината визия и енергия тогава я коментираите :wink:

mitakka

22.10.06
21:32

Брачед нещо не мога да ти разбера поста много е двусмислен.А от здраве не разбирам много , но все пак знам че е естествено да се яде, некак си идва ти отвътре, вече въпроса е колко и какво ама да не ядеш хич тва вече е простотия голяма, трябва да знаеш че именно храната е спасила човечеството от гладна смърт  :D .тялото издържало на глад ами дай тогава да не ядем, в камбоджа били проведени задълбочени изследвания и се установило че в 100 % от случаите глада води до смърт и по специално до гладна смърт, е на емилова пациентите не умират, щото не гладуват достатъчно дълго, но ВСЕ ПАК това е алтернативна медицина която не е проучена, и кво да си доверя здравето на неква си бабка дето след 10 години може да се окаже че не е била права но сега пациентите я боготворят щото видиш ли отслабвали, ами как няма да отслабнат като не ядат, естествено че има ефект, въпроса е че в повечето случаи не се налага да се гладува щото да си дебел не е болест и с малко воля се оправя(изключвам хората които имат наистина болен метаболизъм).Ама тва са много дълги спорове и вие гладувайте аз ще си ям и ще видим кой ще надживее.А емилова може да е така не щото гладува а щото и е вродено, познавам хора на 80 години дето катерят по балканите но не гладуват и не знаят за нашите спорове за здравословно хранене, ядат си сланинка, пийват си и си гледат кефа а ние тука се психясваме и именно от това мрем.Но хора Емилова каза на човек му трябват 10 грама протеин на ден, факт е че го каза и че е голяма глупост, нека дойде някой и да ми каже че това е вярно и ще го пратя в телевизия Скат щото там харесват подобен род хора, Втората глупост е че на ден като си се храним нормално приемаме 500 грама протеин - смешно твърдение което ако беше вярно не знам какви железни бъбреци ще ни трябват.И така тя каза две абсолютно доказани глупости, за другото както казах не съм компетентен и не се наемам да споря пък и едва ли някой може да докаже нещо и от двата лагера.Но след като тя каза две тотални глупости по пътя на логиката си викам дали пък сред другите приказки няма още глупости?????

FI

22.10.06
21:45

[quote author=“obelka”][quote author=“mitakka”]Но логиката е желязна - не ядеш - отслабваш, пък здравето майната му чак след няколко години ще усети човекът пък тя вече е взела париците и рекламации не приема

Ti puk ot zdrave kakvo razbira6 :idea:  :?:  :lol:

[quote author=“fitday”]Тази шарлатанка няма смисъл въобще да я слушаш. Чувала съм какви ли не истории за нея и за дебелариума и. Например как тя нагъвала пастички и тортички пред пациентите си, а тях ги държи на чай и плодове. Според мен жената се подиграва с хората, които имат проблеми с теглото. Да не говорим, че 99 % от хората дето са се върнали към нормалния живот са си върнали килограмите и то няма и как да е друго, защото нали знаеш с глад какво сваляш... :)

Kakvo svalq6 sus glad be momi4e,aide kaji :lol: A tova 4e 99% ot horata sa glupavi i ne mogat da ocenqt pravenoto za tqh si e tehen problem.

aa da i kogato na neinite godini imate neinata viziq i energiq togava kritikuvaite :lol:

EDIT:Sori za latinicata,skoro 6te si preveda postovete.

Ще ти кажа какво сваляш с гладуване - вода и мускули. Пази боже да и нямам визията, определено тя не ми е идеала за визия... блаааааа :roll:  :roll:  :roll:

shadow_

22.10.06
22:07

Абе тая е много зле бе.Имам няколко познати дето са ходили при нея.Един път с един лекар бяхме заедно, я слушахме по телевизията и той ми вика,че доста от нещата които ги говори въобще нямат нищо общо с физиологията на човека.Жената просто си изкарва парите пък хората дето са побъркват въобще не и пука.Един път я засякахме в Пампорово беше с група и на едно кафе се заприказвахме с едни нейни пациенти, ми те хората горките не разсъждаваха трезво вече, че и детето го закарали и него то 4-5 клас незнам дали имаше само кожа и кости беше останало.Смятайте колко е пагубно за едно такова дете дето ся расте да я кара на чайче и тук там някав плод  :?

по здрави

KO

22.10.06
22:21

На една позната на майка, жена около 60 години, сестра и починала като отишла при доктор Емилова! Не знам от какво точно, и не ща щот е гадно, но се разболяла от нещо и починала! Напълно сериозно!

IceMan

22.10.06
23:03

това да не е доктор “злофилова” ...подяволите ...егати си и докторката ...доктор трепач - в пълния смисъл на думата :)

22.10.06
23:31

вижте сега, има си и частица истина в цялата работа. Все пак Емилова се е излекувала от туберколоза, ако не се лъжа, именно чрез глад!
Знаете за великите пости, е те са 40 дена, но последните 7 са най-мъчителни, те са на АБСОЛЮТЕН ГЛАД, само вода! Е явно от 2 хилядолетия е известна силата на глада :) Казват че ако не ядеш 3 дена езика ти потъмнявал и ставал виолетово синкав, това били токсините, изхвърлени от тялото. НЕ КАЗВАМ ЧЕ ТОВА Е 100% ИСТИНА. Аз обожавам да си хапрвам и не мога 4 часа без храна, камо ли няколко дена  :shock:  Но явно все пак има нещо колкото противоречиво, толкова и лековитео в глада :)

JI

23.10.06
08:52

Всичко е измама ... Абсолютно всичко . Това с животинксите манзини че покачвали холестерло дрън дрън или яйцата и те друг път ! ИЗМАМА разровете се в нета вижте за какаво става въпрос има хора от едната крайност към другата . Сичко американски доктори дето прокламират маслото било вредно .... имало много наситени мазнини ....А аз мога ли да ви го на....м на маргарина с фибрии дет ми го предлагате за полезен .Свинското било вредно НЕ е вредно е да си с надномрено тегло от там тръгват всички проблеми .

23.10.06
09:18

Значи има много голяма разлика между ЛЕЧЕБНО гладуване и гладуване с цел отслабване,едното е доказан медицински метод за борба с различни болести,а другото е просто смешен метод да се свалят килограми.
Само и четете мненията “човек има нужда от 10гр. протеин на ден” и “На ден човек изяжда по 500 гр протеин”,не знам даже Рони Колман дали се доближава до тези 500 гр протеин на ден,но както и да е....
Така става като лекарите се намесят в диетологията(нещо което е съвсем различно от тяхната наука).

FI

23.10.06
10:43

[quote author=“HoBaKa”]вижте сега, има си и частица истина в цялата работа. Все пак Емилова се е излекувала от туберколоза, ако не се лъжа, именно чрез глад!
Знаете за великите пости, е те са 40 дена, но последните 7 са най-мъчителни, те са на АБСОЛЮТЕН ГЛАД, само вода! Е явно от 2 хилядолетия е известна силата на глада :) Казват че ако не ядеш 3 дена езика ти потъмнявал и ставал виолетово синкав, това били токсините, изхвърлени от тялото. НЕ КАЗВАМ ЧЕ ТОВА Е 100% ИСТИНА. Аз обожавам да си хапрвам и не мога 4 часа без храна, камо ли няколко дена  :shock:  Но явно все пак има нещо колкото противоречиво, толкова и лековитео в глада :)

HoBaKa прав си донякъде, може би за лечение и да има някакъв ефект, но за гладуване с цел сваляне на килограми е най - голямата глупост, която може да се измисли...а щуротиите и с белтъчините въобще май няма какво да ги коментираме, това само показва колко е некомпетентна...

23.10.06
14:10

[quote author=“fitday”][quote author=“HoBaKa”]вижте сега, има си и частица истина в цялата работа. Все пак Емилова се е излекувала от туберколоза, ако не се лъжа, именно чрез глад!
Знаете за великите пости, е те са 40 дена, но последните 7 са най-мъчителни, те са на АБСОЛЮТЕН ГЛАД, само вода! Е явно от 2 хилядолетия е известна силата на глада :) Казват че ако не ядеш 3 дена езика ти потъмнявал и ставал виолетово синкав, това били токсините, изхвърлени от тялото. НЕ КАЗВАМ ЧЕ ТОВА Е 100% ИСТИНА. Аз обожавам да си хапрвам и не мога 4 часа без храна, камо ли няколко дена  :shock:  Но явно все пак има нещо колкото противоречиво, толкова и лековитео в глада :)

HoBaKa прав си донякъде, може би за лечение и да има някакъв ефект, но за гладуване с цел сваляне на килограми е най - голямата глупост, която може да се измисли...а щуротиите и с белтъчините въобще май няма какво да ги коментираме, това само показва колко е некомпетентна...

така си е...

mitakka

23.10.06
14:19

Има лечебен глад наистина признавам, има и такова нещо като прочистване но не цял месец да пиеш чай а примерно от време на време по 1-2 дена да ядеш наполовина на нормалното и да си легнеш леко гладен, това може да има очистващ ефект.Но нека кажа и нещо положително.В Сблъсък помня че доста отдавна беше на гости с майстор Миро за и против месото та там тя каза че гладуването е само за отслабване и след като отслабне човек трябва да почне да спазва принципите на рационалното хранене което си е вярно.Тук обаче малко влезе в противоречие със себе си защото самото рационално хранене предполага постигането и поддържането на оптимално тегло, демек ако си се храниш рационално ще остлабнеш и ще го задържиш, само че бавно.Тоест единственото което предлага тя е бързата скорост на отслабване.А туберколозата е болестта на бедните открай време, тоест често се получава от системно недохранване и ГЛАД.Майка ми имаше туберколоза на белите дробове и лекарите непрекъснато повтаряха да яде здраво и само качествена храна, а не чай с мед.И се излекува, така че Емилова не е някакво чудо.Има и много смъртни случаи но и доста хора се излекуват така че не смятам че глада я е спасил.В тази връзка аз съм ходил на диетолог (с връзки естествено) и там ми направиха хранителен режим за сваляне.Егати диетата беше, имаше си рецепти разнообразни и всичко можеше да се замества по определена таблица.5 хранения и вечер преди лягане  една чаша мляко.задължително ядки, месо, яйца,мляко, задължително много вода и малко сол.казвало се някакво зоново хранене.викам си ето това е режим, от нищо не се лишаваш.После се усетих от таблицата за заместване че това хранене не е е никаква философия а просто за всяко ядене имаш определено количество  мазнини въглехидрати и протеини.Това наричам аз диета, от всичко само че в умерено по-малки количества

23.10.06
15:18

[quote author=“mitakka”]Има лечебен глад наистина признавам, има и такова нещо като прочистване но не цял месец да пиеш чай а примерно от време на време по 1-2 дена да ядеш наполовина на нормалното и да си легнеш леко гладен, това може да има очистващ ефект.Но нека кажа и нещо положително.В Сблъсък помня че доста отдавна беше на гости с майстор Миро за и против месото та там тя каза че гладуването е само за отслабване и след като отслабне човек трябва да почне да спазва принципите на рационалното хранене което си е вярно.Тук обаче малко влезе в противоречие със себе си защото самото рационално хранене предполага постигането и поддържането на оптимално тегло, демек ако си се храниш рационално ще остлабнеш и ще го задържиш, само че бавно.Тоест единственото което предлага тя е бързата скорост на отслабване.А туберколозата е болестта на бедните открай време, тоест често се получава от системно недохранване и ГЛАД.Майка ми имаше туберколоза на белите дробове и лекарите непрекъснато повтаряха да яде здраво и само качествена храна, а не чай с мед.И се излекува, така че Емилова не е някакво чудо.Има и много смъртни случаи но и доста хора се излекуват така че не смятам че глада я е спасил.В тази връзка аз съм ходил на диетолог (с връзки естествено) и там ми направиха хранителен режим за сваляне.Егати диетата беше, имаше си рецепти разнообразни и всичко можеше да се замества по определена таблица.5 хранения и вечер преди лягане  една чаша мляко.задължително ядки, месо, яйца,мляко, задължително много вода и малко сол.казвало се някакво зоново хранене.викам си ето това е режим, от нищо не се лишаваш.После се усетих от таблицата за заместване че това хранене не е е никаква философия а просто за всяко ядене имаш определено количество  мазнини въглехидрати и протеини.Това наричам аз диета, от всичко само че в умерено по-малки количества

Е Именно...но нали знаеш,че всеки може да каже каквото си поиска,но чак след като го докаже може да се нарече истина,така че на този етап д-р Емилова лъже.

FI

23.10.06
20:58

[quote author=“mitakka”]Има лечебен глад наистина признавам, има и такова нещо като прочистване но не цял месец да пиеш чай а примерно от време на време по 1-2 дена да ядеш наполовина на нормалното и да си легнеш леко гладен, това може да има очистващ ефект.Но нека кажа и нещо положително.В Сблъсък помня че доста отдавна беше на гости с майстор Миро за и против месото та там тя каза че гладуването е само за отслабване и след като отслабне човек трябва да почне да спазва принципите на рационалното хранене което си е вярно.Тук обаче малко влезе в противоречие със себе си защото самото рационално хранене предполага постигането и поддържането на оптимално тегло, демек ако си се храниш рационално ще остлабнеш и ще го задържиш, само че бавно.Тоест единственото което предлага тя е бързата скорост на отслабване.А туберколозата е болестта на бедните открай време, тоест често се получава от системно недохранване и ГЛАД.Майка ми имаше туберколоза на белите дробове и лекарите непрекъснато повтаряха да яде здраво и само качествена храна, а не чай с мед.И се излекува, така че Емилова не е някакво чудо.Има и много смъртни случаи но и доста хора се излекуват така че не смятам че глада я е спасил.В тази връзка аз съм ходил на диетолог (с връзки естествено) и там ми направиха хранителен режим за сваляне.Егати диетата беше, имаше си рецепти разнообразни и всичко можеше да се замества по определена таблица.5 хранения и вечер преди лягане  една чаша мляко.задължително ядки, месо, яйца,мляко, задължително много вода и малко сол.казвало се някакво зоново хранене.викам си ето това е режим, от нищо не се лишаваш.После се усетих от таблицата за заместване че това хранене не е е никаква философия а просто за всяко ядене имаш определено количество  мазнини въглехидрати и протеини.Това наричам аз диета, от всичко само че в умерено по-малки количества

Знам, че е малко в страни от темата, но ще ми е интересно да постнеш тук или на лс тази диета или режим, може пък да излезне някоя интересна идея за ядене. :)

Кое му е двусмисленото бре :lol: Халхабер си нямате от това което пишете и въпреки това пак си го пишете.Ами проверете научете и тогава пишете толкова ли е сложно :idea:  :?: Целия форум е потънал в оффтопици и грешни информации и глупави постове от такива като вас :lol:
И кво толкова ги въртите тея 10 грама човек и с толкова може да живее въпреки че за нетрениращ човек 20-30 грама са ОК.

Момиче,ще видим на неината възраст как ще изглеждаш..това за мускулите и водата няма да го коментирам,то си подкрепя написаното от мен по-горе.

Ами хората пожелание отиват там бре.И аиде кажи колко е пагубно едно дете да изкара някои ден на плодове а :lol: ??Ами като не можеш защо се обаждаш :idea:  :?: А лекарите не ги коментирам които иска да ходи при тях :lol:  :lol:

А това за свинското месо и изобщо другите меса също не се нуждае от коментар.Не стесняваите нещата само до тегло!

Показвало колко е некомпетентна хаха ами момко ти колко си компетентен.Ааа направо се чудя на простотиата и невежеството ви бее ахха :lol:

Абе не ми се пише повече тая тема по-добре да се изтрие това е форум за ББ.Пак ви предлагам като не знаете нещо не пишете така хем няма повече да ставате за смях вие самите хем е полезно за форума :wink:

FI

23.10.06
22:18

[quote author=“obelka”]Кое му е двусмисленото бре :lol: Халхабер си нямате от това което пишете и въпреки това пак си го пишете.Ами проверете научете и тогава пишете толкова ли е сложно :idea:  :?: Целия форум е потънал в оффтопици и грешни информации и глупави постове от такива като вас :lol:
И кво толкова ги въртите тея 10 грама човек и с толкова може да живее въпреки че за нетрениращ човек 20-30 грама са ОК.

Момиче,ще видим на неината възраст как ще изглеждаш..това за мускулите и водата няма да го коментирам,то си подкрепя написаното от мен по-горе.

Ами хората пожелание отиват там бре.И аиде кажи колко е пагубно едно дете да изкара някои ден на плодове а :lol: ??Ами като не можеш защо се обаждаш :idea:  :?: А лекарите не ги коментирам които иска да ходи при тях :lol:  :lol:

А това за свинското месо и изобщо другите меса също не се нуждае от коментар.Не стесняваите нещата само до тегло!

Показвало колко е некомпетентна хаха ами момко ти колко си компетентен.Ааа направо се чудя на простотиата и невежеството ви бее ахха :lol:

Абе не ми се пише повече тая тема по-добре да се изтрие това е форум за ББ.Пак ви предлагам като не знаете нещо не пишете така хем няма повече да ставате за смях вие самите хем е полезно за форума :wink:

Имено това е форум за бодибилдинг и един толкова образован и разбиращ бодибилдър не му прилича да говори за гладуване, малко двете неща си противоречат не мислиш ли. А пък ти мен не ме мисли как ще изглеждам на нейната възраст. Нито сега ме знаеш как съм, нито после, само се моля на Господ да стана някоя лунатичка като Емилова и да не изглеждам като нея! А аз ти предлагам като толкова знаеш нещо да ни споделиш и ние да се образоваме, може пък да си открием грешките!

Не,не си противоречат каквото си искам това ще знам :lol: Ама невежеството трябва да се показва излага и наказва :lol: Ами не ме и и нтересува особено как ще изглеждаш на неината възраст..Абе какви ти грешки на вас човек трудно ще ви открие вярните работи :lol:  :lol: Ами като искате токова да се образовате четете бе няма аз да ви уча...

FI

23.10.06
22:40

[quote author=“obelka”]Не,не си противоречат каквото си искам това ще знам :lol: Ама невежеството трябва да се показва излага и наказва :lol: Ами не ме и и нтересува особено как ще изглеждаш на неината възраст..Абе какви ти грешки на вас човек трудно ще ви открие вярните работи :lol:  :lol: Ами като искате токова да се образовате четете бе няма аз да ви уча...

Дай линк и кажи къде да чета, че да се образовам... После ще обсъдим прочетеното да видим кой крив кой прав...

24.10.06
08:42

[quote author=“obelka”]Не,не си противоречат каквото си искам това ще знам :lol: Ама невежеството трябва да се показва излага и наказва :lol: Ами не ме и и нтересува особено как ще изглеждаш на неината възраст..Абе какви ти грешки на вас човек трудно ще ви открие вярните работи :lol:  :lol: Ами като искате токова да се образовате четете бе няма аз да ви уча...

Това за четенето го предложи на д-р Емилова :lol:

24.10.06
08:48

[quote author=“obelka”]Кое му е двусмисленото бре :lol: Халхабер си нямате от това което пишете и въпреки това пак си го пишете.Ами проверете научете и тогава пишете толкова ли е сложно :idea:  :?: Целия форум е потънал в оффтопици и грешни информации и глупави постове от такива като вас :lol:
И кво толкова ги въртите тея 10 грама човек и с толкова може да живее въпреки че за нетрениращ човек 20-30 грама са ОК.

Момиче,ще видим на неината възраст как ще изглеждаш..това за мускулите и водата няма да го коментирам,то си подкрепя написаното от мен по-горе.

Ами хората пожелание отиват там бре.И аиде кажи колко е пагубно едно дете да изкара някои ден на плодове а :lol: ??Ами като не можеш защо се обаждаш :idea:  :?: А лекарите не ги коментирам които иска да ходи при тях :lol:  :lol:

А това за свинското месо и изобщо другите меса също не се нуждае от коментар.Не стесняваите нещата само до тегло!

Показвало колко е некомпетентна хаха ами момко ти колко си компетентен.Ааа направо се чудя на простотиата и невежеството ви бее ахха :lol:

Абе не ми се пише повече тая тема по-добре да се изтрие това е форум за ББ.Пак ви предлагам като не знаете нещо не пишете така хем няма повече да ставате за смях вие самите хем е полезно за форума :wink:

Точно,че това е форум за ББ,а да ти кажа,че БодиБилдерите,са хората с най-хубавите тела,в сравнение с другите спортове...Когато д-р Емилова ми докаже нейната теория,тогава мога да я сметна за вярна,до тогава е глупост...Досега в 10000 предавания,когато се опитва да докаже,че гладът е най-добре за сваляне на килограми,все изтърсва някоя глупост...Но тук вече говорим за първични понятия,не можеш да кажеш,че “човек има нужда от 10 гр протеин на ден”-смешно е или пък,че с глад си се спасил от туберколоза...Такива глупости ръси понякога,че просто не знам от къде и е дипломата....

mitakka

24.10.06
10:28

Абе Обелка какво се заяждаш с нас, като не ти харесва темата направи си своя в която хвалите Емилова.Може би щяхме да приемем някоя твоя дума ако стила ти не беше на 15 годишен футболен запалянко :”Само Левски/ЦСКА всички други да мрат защото аз така казвам”  Били сме некомпетентни пък ти така се обосноваваш че чак кръв се лее.Може да казваш каквото си искаш но докато не дадеш някакъв факт никой няма да ти вземе мнението под внимание и фактически и твоите постове са спам.Сега знам какво следва - Ти знаеш ли кой съм аз бе, аз имам 40 годишен стаж в бодибилдинга, аз знам много и т.н.Ще изям и някоя обида и безпочвено заяждане.Не искам да се заяждам, просто това е което виждам и мисля.Fitday дай си на ЛС е-майла да ти пратя режима че е на pdf документ да не товарим малките пощенски кутии на форума

Абе пич не се заяждам :lol: Ама просто ме хваща яд от глупостите които пишете...хаха ами какво да се обосновавам бе момче,мога да споря и да се обосновавам с някои които поне има малка представа за това което казва...не ми се обяснява и дава факти вече ви казах като ви интересува нещо прочетете някоя друга книжка и така :lol: Това което пиша е подкрепено от не повече от 1000 прочетени странички по темата но за сметка на това и от много личен опит и опит на мои познати.Факти и доказателства мога да дам колкото ти душа иска има хиляди страници написани за това само иска малко интересуване и експериментиране...

Мери че ми каза че ББ имат наи добрите тела на света,че не занех :lol: Ами покажи ти твоята диплома беее :lol:
И Кво толкова странно виждаш в това да се излекуваш с гладуване от някоя болест...
Абе моя съвет към вас е да не се интересувате от гладуване,емилова и тн тренираите си,яжте си и си гледаите кефа :D

FI

24.10.06
16:31

[quote author=“obelka”]Абе пич не се заяждам :lol: Ама просто ме хваща яд от глупостите които пишете...хаха ами какво да се обосновавам бе момче,мога да споря и да се обосновавам с някои които поне има малка представа за това което казва...не ми се обяснява и дава факти вече ви казах като ви интересува нещо прочетете някоя друга книжка и така :lol: Това което пиша е подкрепено от не повече от 1000 прочетени странички по темата но за сметка на това и от много личен опит и опит на мои познати.Факти и доказателства мога да дам колкото ти душа иска има хиляди страници написани за това само иска малко интересуване и експериментиране...

Мери че ми каза че ББ имат наи добрите тела на света,че не занех :lol: Ами покажи ти твоята диплома беее :lol:
И Кво толкова странно виждаш в това да се излекуваш с гладуване от някоя болест...
Абе моя съвет към вас е да не се интересувате от гладуване,емилова и тн тренираите си,яжте си и си гледаите кефа :D

Ясно е, че няма да дадеш нищо смислено да прочетем, а само ще оспамваш темата. Всякакъв разговор с тебе е невъзможен тъй като ти май само знаеш да плюеш, да се заяждаш с хората и да се изкарваш колко много си прочел!

ZO

24.10.06
21:48

Докторката може би е имала предвид не обикновените хора,а хора като скот менделсън примерно(световният рекордьор по вдигане от лег-460кг.) :lol: Той си праска по 700гр. протеин дневно.Иначе обикновените хора...явно тая нищо не си разбира от професията(ако това въобще и е професия).Няма какво да се коментират тея глупости,хората ако се образоват малко няма да вярват на такива твърдения,но мнозинството приема твърдения на такива “лекари” безрезервно за истина.

25.10.06
19:53

[quote author=“obelka”]Абе пич не се заяждам :lol: Ама просто ме хваща яд от глупостите които пишете...хаха ами какво да се обосновавам бе момче,мога да споря и да се обосновавам с някои които поне има малка представа за това което казва...не ми се обяснява и дава факти вече ви казах като ви интересува нещо прочетете някоя друга книжка и така :lol: Това което пиша е подкрепено от не повече от 1000 прочетени странички по темата но за сметка на това и от много личен опит и опит на мои познати.Факти и доказателства мога да дам колкото ти душа иска има хиляди страници написани за това само иска малко интересуване и експериментиране...

Мери че ми каза че ББ имат наи добрите тела на света,че не занех :lol: Ами покажи ти твоята диплома беее :lol:
И Кво толкова странно виждаш в това да се излекуваш с гладуване от някоя болест...
Абе моя съвет към вас е да не се интересувате от гладуване,емилова и тн тренираите си,яжте си и си гледаите кефа :D

Явно от тебе смислено мнение няма да прочетем,гладуването може да бъде фактор за разболяване от туберколоза,абсурдно е да е начин за лечение...Не мога да разбера защо не искаш да се обосновеш(според мен е защото не можеш),от което следва,че просто спамиш за ценни мненийца...Естествено,че не се интересуваме от гладуване,защото това е доста първичен метод за сваляне на килограми,и да не ми казвай точно на мен да прочета книжки,защото самия ти въобще не си наясно с реалността...

ХАхахахаха спамил съм за ценни мненийца :lol: -дреме ми на хуя за мненийцата.Не съм наясно с действителностаа-хахах ти наясно ли си беее??С гладуване мовело да се разболееш от туберкулоза ахах.Нее тука трябва да има цензура.Ето за това не ми се пишат факти в защита-ще има ли смисъл??човека ми казва че гладуването не мовело да излекува болест а мовело да доведе до такава,има ли смисъл да си говорим повече??Все едно да тръгна да обясявам на някоя тупа бабичка за ползите му то като е дебела тиква си е дебела не иска да чуе друго освен това дето тя си знае,и което не знае откъде го знае :D и дали е вярно
:)
По време на гладуване тялото се чисти от мизериите натрупани от вредни храни и навици,тъй като визнената сила на организма се използва за изчистване на тялото а не за храносмилане на храната.Системите си почиват,започват да работят по-добре..мозъка започва да сече като бръснач.и тн нататък както казах има доста книвки в които са описани ползите му.Абе не ми се пише-четете експериментирайте :!:  :idea:  :!: -то които не е пробвал той не зане.Това е ползата от гладуването-пречистването във всичките му форми-оттам по малко мизерия в организма оттам повече визнена сила здраве и енергия.Ако има нещо неясно питайте и възразявайте.И още веднъв ви съветвам-не се занимавайте и не се задълбочавайте в тези работи :lol:
И защо няма кредор тука :evil:  е.а ми се м....та докато напиша тоя посt :evil:  :x

mitakka

26.10.06
20:59

Ейййй само се хилиш като тиквена глава и ни обиждаш.Ти явно си от на баба ми поколението дето мисли че като има написано нещо на хартия и е задължително верно.Чел си книги другия път, ако беше чел повече книжки поне щеше да се изразяваш по-добре а не като некой 15 годишен дето се прави на много пекан и врял в живота.Разбираш ли че с начина си на изказване не вдъхваш доверие.Правиш се на много умен пък отговаряш ня критиките ни като ни обиждаш и се хилиш и не чувам нищо освен “Какво знаете вие дребни гадинки пъплещи в краката ми” ама като си помисла че наистина си некой пъпчасал дечко дето дрехите му висят щото нема месо да ги напълни и ме напушва смях.Избиваш някакви комплекси май май, вижте ме кой съм пиша във форума на културистите.Само не мога да разбера какво изобщо правиш във форума на този спорт който отрича глада, пък и има ли спорт който да използва глада като средство за подобряване на постиженията.Ама защо ли пък ти се връзваме, то ако почнем да се връзваме на всеки който дрънка глупости само за да има с кой да си говори докъде ще излезе.Наспамихме темата яко затова предлагам вече да се заключи и хората да не четат как философстваме.

26.10.06
21:36

[quote author=“obelka”]ХАхахахаха спамил съм за ценни мненийца :lol: -дреме ми на хуя за мненийцата.Не съм наясно с действителностаа-хахах ти наясно ли си беее??С гладуване мовело да се разболееш от туберкулоза ахах.Нее тука трябва да има цензура.Ето за това не ми се пишат факти в защита-ще има ли смисъл??човека ми казва че гладуването не мовело да излекува болест а мовело да доведе до такава,има ли смисъл да си говорим повече??Все едно да тръгна да обясявам на някоя тупа бабичка за ползите му то като е дебела тиква си е дебела не иска да чуе друго освен това дето тя си знае,и което не знае откъде го знае :D и дали е вярно
:)
По време на гладуване тялото се чисти от мизериите натрупани от вредни храни и навици,тъй като визнената сила на организма се използва за изчистване на тялото а не за храносмилане на храната.Системите си почиват,започват да работят по-добре..мозъка започва да сече като бръснач.и тн нататък както казах има доста книвки в които са описани ползите му.Абе не ми се пише-четете експериментирайте :!:  :idea:  :!: -то които не е пробвал той не зане.Това е ползата от гладуването-пречистването във всичките му форми-оттам по малко мизерия в организма оттам повече визнена сила здраве и енергия.Ако има нещо неясно питайте и възразявайте.И още веднъв ви съветвам-не се занимавайте и не се задълбочавайте в тези работи :lol:
И защо няма кредор тука :evil:  е.а ми се м....та докато напиша тоя посt :evil:  :x

:mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: NO COMENT просто...
Ти не стига,че се мислиш за над останалите,но и май въобще не четеш какво съм написал...както и да е аман от псевдоразбирачи...

FI

27.10.06
10:04

Абе човека си има някакво мнение, оставете го. Няма смисъл, нека да се пречиства момчето.
:twisted:  :twisted:  :twisted:

27.10.06
11:49

Темата се заключва, мисля че е ясно защо.
А някои хора да внимават с държанието, защото са на път да си изпросят БАН.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1