Основна програма за нарастване на силата и мускулната маса ?

22.10.06
21:15

Ето една програма за цялото тяло, която е била доста популярна през седемдесетте години, прави се два-три пъти седмично и предвижда дълги почивки между сесиите => повече време за въстановяване=> повече растеж. Ето я и нея:

Бедра:
клек със щанга 3х6
Гърди:
вдигане от лег 3х8
Гръб:
мъртва тяга 3х6
Рамене:
вдигане зад врат 4х6
Трицепс:
кофички 3х8 с тежест
Бицепс:
щанга от стоеж 3х8
Прасци:
повдигане на пръсти 3х15
Корем:
Крънч 2х40

И това в един ден. Идеята на тази програма е да развива хармонична мускулатура, без да дава приоритетни групи и съответно да оставя слаби звена...

Вашето мнение?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

22.10.06
21:25

шмаше една програма на арнолд ” седемте на арнолд” !!1 еми същите почти ама за гръб беше набиране

Изглежда приемлива. Не е лошо да се опита, но ще го направя пролетта този опит.

IceMan

23.10.06
01:52

според мен наборат от упражнения е твърде малък ...но като цяло я бива :!:

ludiaBG

23.10.06
09:06

неми харесва тази програма нешо !

23.10.06
09:23

Ами ще я пробвам днеска и ще пиша....

23.10.06
11:12

според мен става ама кат за втора прогжрама след тази за начинаещи....... ква програма за сила е тва и за маса пък съвсем .... не стига че няма нито един мускул да натовариш качаствено ами от толкоз упражнения ше грохнеш...... според мен става само за хора които мислят да ходят 1-2 пяти на седмица в залата колкот да си раздвижат г*зовете......... програми !свестни! за сила и маса бол...... за кво ви е тва ..... така ще се върнете назад  :wink:  но както искате секи си има мнение по въпроса и това е моето....... 10 мой приятели бяха почнали с тази програма и бяха изкарали 1 год по нея ..... аз ги стигнах за 1-2 месеца.......вие избирайте

23.10.06
12:04

[quote author=“Lucifer_”]според мен става ама кат за втора прогжрама след тази за начинаещи....... ква програма за сила е тва и за маса пък съвсем .... не стига че няма нито един мускул да натовариш качаствено ами от толкоз упражнения ше грохнеш...... според мен става само за хора които мислят да ходят 1-2 пяти на седмица в залата колкот да си раздвижат г*зовете......... програми !свестни! за сила и маса бол...... за кво ви е тва ..... така ще се върнете назад  :wink:  но както искате секи си има мнение по въпроса и това е моето....... 10 мой приятели бяха почнали с тази програма и бяха изкарали 1 год по нея ..... аз ги стигнах за 1-2 месеца.......вие избирайте

+1

И аз съм на това мнение че тази програма е за хора който ходят в залата по 1-2 пъти седмично.

На мен лично не ми харесва тази програма.Аз в момента качвам мускулна маса по програма за МАСА, апък това не го знам направо за какво е ... за “сила” ли? за “маса” ли? ...
ама секи си решава, както каза Lucifer_ програми за маса бол :)

23.10.06
19:50

[quote author=“Chushko”]Прилича ми на “Heavy Duty” ама нещо некадърно е направена, + това ако се тренира тежко за 2-3 тренировки в седмицата се гарантира претрениране.

Хеви Дюти няма нищо общо с това.

ZO

31.10.06
21:29

Програмата като за два пъти седмично и за начинаещ си е ок,даже доста.Защо пък да е толкова лоша?Според мен човек с до 2-3 месеца стаж му е рано да мине на сплитове.Няма смисъл страхотния растеж в началото да се похабява с безмислено дълга почивка за мускула.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1