23.10.06
22:10
От 2 дни насам имам болки в китките и видях, че вкъщи имаме Финалгон и туко що се намазах.
Искам да Ви попитам, какви са ви впечатленията от препарата, тоест ще ми помогне ли ...
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим23.10.06
22:39
:D
23.10.06
22:44
Знаеш ли всъшност как се пише мнение ?!
Във втора тема пусната от мен те виждам със “конкретните” си отговори ...
23.10.06
22:57
Предполагам, че след като се намажеш ще облекчи временно болката, но тя постепенно ще се върне.Иначе се мажи преди тренировка,обездвижваи ги с някви бинтове или накитници и дано отшуми..
24.10.06
09:45
Предлагам ти, да си вземеш накитници, но да не използваш загряващи гелове. По-добре ползвай охлаждащи!
Фелоран е добър болкоуспокояващ гел.
24.10.06
21:46
А бихте ли ми казали колко парички долу горе струват накитници ?
А относно финалгона, снощи едва заспах... няма да повторя мазането с него, а и днес ме боли отново китката.
А болката явно е възникнала миналата седмица, когато правех максове на лег ... :cry:
24.10.06
23:36
В магазини “всичко за лев” можеш да си купиш комплект...
Геловете действат повърхностно, ако е ставата нещо си разтеглил освен с бинтове да стягаш ползата от геловете никаква.Те са добри за загряване и до някаква степен предпазват от травми.
25.10.06
07:10
Благодаря на всички ! http://forums.unibg.org/style_emoticons/default/fiori.gif
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече