Загряващи гелове (финалгон) ... ?

Shatter

23.10.06
22:10

От 2 дни насам имам болки в китките и видях, че вкъщи имаме Финалгон и туко що се намазах.
Искам да Ви попитам, какви са ви впечатленията от препарата, тоест ще ми помогне ли ...

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
donscot

23.10.06
22:39

:D

Shatter

23.10.06
22:44

Знаеш ли всъшност как се пише мнение ?!
Във втора тема пусната от мен те виждам със “конкретните” си отговори ...

Предполагам, че след като се намажеш ще облекчи временно болката, но тя постепенно ще се върне.Иначе се мажи преди тренировка,обездвижваи ги с някви бинтове или накитници и дано отшуми..

Владимир Недков

24.10.06
09:45

Предлагам ти, да си вземеш накитници, но да не използваш загряващи гелове. По-добре ползвай охлаждащи!
Фелоран е добър болкоуспокояващ гел.

Shatter

24.10.06
21:46

А бихте ли ми казали колко парички долу горе струват накитници ?
А относно финалгона, снощи едва заспах... няма да повторя мазането с него, а и днес ме боли отново китката.
А болката явно е възникнала миналата седмица, когато правех максове на лег ...  :cry:

Владимир Недков

24.10.06
23:36

В магазини “всичко за лев” можеш да си купиш комплект...

25.10.06
01:42

Геловете действат повърхностно, ако е ставата нещо си разтеглил освен с бинтове да стягаш ползата от геловете никаква.Те са добри за загряване и до някаква степен предпазват от травми.

Shatter

25.10.06
07:10

Благодаря на всички ! http://forums.unibg.org/style_emoticons/default/fiori.gif

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1