24.10.06
00:40
Значи проблема е, че качвам лесно ама мазнотийки и си бях дебеланко, ама изчистихме боклука и вече близо 8 месеца съм на маса, проблема е че покрай мускулния растеж старите мазнотиийки почват да се обаждат, програмата ми е ок, но за диетата не мога да кажа същото, безразборна работа и всичко тръгва оттам,че в даскало само някфи сандвич кренвишки и тем подобни боклуци, та дайте някаква диета да оставим само мускулите да си растат
П.П: 16 г. / 186-188 см / 80 кг / не съм мазен... все още/
:)
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим24.10.06
05:31
dokolkoto razbrah ti trqbva ne6to za ponijavane na teglo.Spored men nai dobre e da se zahvane6 sas bqgane ako ne te marzi de :D .I az sam na 16 god. 185/71kg. ama vsi4ko e 100% muskulna masa.Spored men trqbva da pie6 gainer.Ama za trenirovka drugo osven ti4ane, licevi upori i koremni presi ne znam drugo. :D kasmet
Петко К - постовете на латиница се трият, прочети правилата, моля.
24.10.06
08:31
носи си храна в даскало
или ако имаш наблизо магазин до даскалото си купи
месо с1с кисело мляко
24.10.06
11:50
Трябва ми правилна диета за качване, сега не съм мазен, но се опасявам че ще почна да качвам мазно и за това ми трябва правилно хранене за правилно трупане, иначе за сега положението е идеално :)
Пия Гейнър и ще взимам някакъв креатин може и амино киселини ама ще видя как съм със сухото :)
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече