25.10.06
17:17
Един приятел наскоро ми каза една рецепта.Моля кажете си мнението за нея!Това било нещо като естествен протеин.1 сурово яйце,малко захар и половин литър прясно мляко или кисело се разбиват с миксера и се пие преди тренировка.Какво ще кажете за това? :?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимхе хе... май обича крем карамел твоя приятел...
[quote author=“emzo”][quote author=“_PeP1_”]1 сурово яйце
:roll: :?
Абе не е чак толкова учудващо,виж примерно Hulk Hogan,той по 5 айца сутрин ядеше сурови...
25.10.06
21:15
Имаше подобна рецепта за нещо като шейк дето му викаме в днешно време. От вуйчо ми съм я чул когато той е спортувал активно. Ако се сетя да го питам следващия път като се видим ще пиша как е точно. Беше нещо от рода на 3-4 яйца и се разбъркват с нещо, но да не ви заблуждавам. Сигурно когато още е нямало хранителни добавки са се ползвали доста такива неща. Друг въпрос е вече колко са били полезни, но са вършели работа.
26.10.06
13:46
Ами ако знаете нещо или се сетите нещо по въпроса моля напишете го да знам дали изобщо има ефект...! :wink:
26.10.06
18:19
то тва е представлявал протеиновия шейк едно време.арнолд и всички останали културисти на миналия век са пиели именно такова нещо.но да не забравяме че тогава продуктите са били доста по чисти сравнение с днешните.аз сурово яице не бих изял не знам за вас.
а иначе рецептата е яица,мляко,сладолед и се разбива.
наскоро даваха един филм с арнолд:) става сутринта и в един миксер фърля квото фане и го пие като закуска :P :lol:
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече