25.10.06
22:01
начи трена за гръб ми е такав
4х набирания до отказ
4х 10 гребане с дамбел
4х 8-10 пъуовер
4х 8-10 долен скрипец
като кое упражнение да вкарам тягата ??
аз си мисля най добре като второ но се пак искам да чуя и вашите мения
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Честно да ти кажа на мен самата програма не ми харесва като цяло,ако ти дава ефект супер,но...вкарай и горен скрипец или прави набиранията зад врат и пред гърди,пък тягата трябва да е некое от последните или последно (до колкото знам).
Успех!
25.10.06
22:14
ми на мен си ми харесва :)
25.10.06
22:33
Второ, преди гребането с дъмбел. Не е задължително да е накрая. Въпрос на избор даже бих казал.
При мен е последна, просто след нея...вече нямам power да вдигам, каквото и да било. :)
26.10.06
14:03
еми май ще пробвам 2 и 5-то да видим каде ще ми е найдобре
26.10.06
18:09
тягата след набирането.а преди нея хиперекстензия задължително.тягата се играе тежко и ако я сложиш последна нищо не правиш
26.10.06
18:14
Тягата на 3 място след гребането, а пулоувъра последен. Но отново казвам пробвайте да видите, кое на вас ви е най-добре със времето разбирате кое как ви действа.
Прави тяга като първо упражнение.Задължително преди това загрей добре.Накрая завършвай винаги с набирания, като последно упражнение.
Аз лично правя тягата втора.Преди тва правя хипер екстензии. И завършвам с набирания.
аз пък правя в началото набирания след тва правя екстензии мечка и тогава тяга и после гребане с дъмпел
Има много мнения по въпроса в списанията дават тягата да се прави в края на тренировката след като гърба е изморен.Аз я правя или първа или втора упражнение никога не правя една и съща тренировка :wink: тягата и гребането с щанага просто не ги пропускам това за мен са наи добрите упражнения заедно с набиранията :wink:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече