тяга въпрос

ludiaBG

25.10.06
22:01

начи трена за гръб ми е такав
4х набирания до отказ
4х 10 гребане с дамбел
4х 8-10 пъуовер
4х 8-10 долен скрипец

като кое упражнение да вкарам тягата ??
аз си мисля най добре като второ но се пак искам да чуя и вашите мения

25.10.06
22:12

Честно да ти кажа на мен самата програма не ми харесва като цяло,ако ти дава ефект супер,но...вкарай и горен скрипец или прави набиранията зад врат и пред гърди,пък тягата трябва да е некое от последните или последно (до колкото знам).
Успех!

ludiaBG

25.10.06
22:14

ми на мен си ми харесва :)

Второ, преди гребането с дъмбел. Не е задължително да е накрая. Въпрос на избор даже бих казал.

26.10.06
11:32

При мен е последна, просто след нея...вече нямам power да вдигам, каквото и да било.  :)

ludiaBG

26.10.06
14:03

еми май ще пробвам 2 и 5-то да видим каде ще ми е найдобре

26.10.06
16:34

пулоувъра последен го прави той е повече за разтягане

FIREBLADE

26.10.06
18:09

тягата след набирането.а преди нея хиперекстензия задължително.тягата се играе тежко и ако я сложиш последна нищо не правиш

WE

26.10.06
18:14

Тягата на 3 място след гребането, а пулоувъра последен. Но отново казвам пробвайте да видите, кое на вас ви е най-добре  със времето разбирате кое как ви действа.

26.10.06
22:05

Прави тяга като първо упражнение.Задължително преди това загрей добре.Накрая завършвай винаги с набирания, като последно упражнение.

26.10.06
22:10

Аз лично правя тягата втора.Преди тва правя хипер екстензии. И завършвам с набирания.

29.10.06
12:10

набирания и след тоба тяга  :D

29.10.06
13:50

аз пък правя в началото набирания след тва правя екстензии мечка и тогава тяга и после гребане с дъмпел

29.10.06
16:33

Има много мнения по въпроса в списанията дават тягата да се прави в края на тренировката след като гърба е изморен.Аз я правя или първа или втора упражнение никога не правя една и съща тренировка :wink: тягата и гребането с щанага просто не ги пропускам това за мен са наи добрите упражнения заедно с набиранията :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1