Препоръчайте програма

25.10.06
22:20

Значи 175 см 60 килограма преди 6-7 месеца ходих на фитнес за пръв път и изкараха само 2 месеца сега пак ще почвам препоръчайте ми програма която най-добре ще ми действа ако може и някои добавки протеини.... храна какво трябва и какво не на какво да наблягам
10х

http://www.bb-team.org/training/000156.php

Месец и половина -  два на този сплит за да свикне тялото ти пак на натоварването.

25.10.06
22:53

а нещо за храна и добавки

[quote author=“Qrosten123”]а нещо за храна и добавки

Добавки не са ти нужни отначалото изобщо. Наблягай повече на белтъчини и въглехидрати.

26.10.06
11:23

абе как 2 месеца с тая програма 1 му е напълно достатъчен ,след това минава на сплит с по-малко упр и така защо са му 2 месеца чак не виждам смисъл

[quote author=“FLY”]абе как 2 месеца с тая програма 1 му е напълно достатъчен ,след това минава на сплит с по-малко упр и така защо са му 2 месеца чак не виждам смисъл

Ако никога досега не е вдигал тежко ще му дойдат екстра тия 2 месеца.

26.10.06
21:21

[quote author=“Qrosten123”]Значи 175 см 60 килограма преди 6-7 месеца ходих на фитнес за пръв път и изкараха само 2 месеца сега пак ще почвам препоръчайте ми програма която най-добре ще ми действа ако може и някои добавки протеини.... храна какво трябва и какво не на какво да наблягам
10х

Значи като за начало,се храни минимум 4 пъти на ден(най-добре 5),гледай всяко хранене да ти съдържа белтъци,хапвай яко,купи си пилешки гърди и/или крехко телешко месо,риба.
Гледай до 4 да ядеш въглехидрати,а след това основно белтъчни хранения,след тренировка можеш да приемаш глюкоза или декстроза(веднага след обаче).Но това го прави чак след 1-2 месеца...
Наблягай на сложните въглехидрати(хляб,ориз,пълнозърнести макарони) и овесени ядки може сутрин.
За добавки мисли чак след 3-тия месец  :wink:
Това е за сега,натрупай 3 месеца стаж в фитнеса и храненето и тогава пиши пак да ти помогнем  :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1