Моля за съвет!

CR

25.10.06
22:25

здр!значи от 2 седмици вече ходя на фитнес!на 16 сам и сега сам 60кг!1,76 сам и искам да кача някое друго кило и да направя малко тяло!ям по 5-6 пъти на ден но не спазвам някоя диета а каквото ми падне!така дали ще мога да кача или да взимам някав протеин яйчен ми казаха!или ако някои може да ми направи някаква програмка ще сам му много благодарен!

И аз съм ял така като качвах маса отначало. Имаше голям ефект. Все пак за по - пълноценно хранене прочети в сайта.

25.10.06
23:19

месо, ориз, калорични храни с минимално количество захар и наситени мазнини.
3-4 тренировки седмично по 40-50 мин, комплексни движения (лег, сгъване, клек, гребане, преси...), 6-8-10 повторения макс.

02.02.07
19:04

аве какви са тия глупости бе 40-50 мин че каква почивка ша прай аз не разбирам мноо ама като тренирам унас ми отема 40 мин най малко а прая 4 упражнения а в зала са и пове4е упражнение че колко по4ивка ша прай за да му е 40 мин тренировката или без почивка между сериите хахха баси тъпотиите

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1