kajete molq vi se primerna programa s dhea ili dr. prohormon

Темата е заключена.

01.10.04
14:11

ako mojete da kajete nqkakuv podhodqsht steroid (prohormon) no da e oralen. i kakvi protektori da se vzemat ? (abe pulna programa s vsi4ko neobhodimo za cikal) visok sam:187sm. 80 kg. 3godini staj v zalata i sam na 19 godini. pitam zashtoto vseki se pravi na mn u4en i iskam kompetentna informaciq ot vas :-)))))))

Прочети правилата!
Пиши на кирилица!
vanisher

01.10.04
14:19

Ае аз ще се направя на мнооо умен: пълната програма се започва и завършва с писане на кирилица! След като започнеш да спазваш правилата на форума (т.е освен кирилицата използваш и търсачката) може някой да си направи труда (който очевидно не уважаваш) да ти прочете поста и да ти отговори адекватно!

AR

25.10.04
22:43

imtko
не се занимаваи с прохормони.ароматизацията е много голяма ефекта в началото е добър но след това доста намалява приръста.говорих с един познат който ги взимаше той ми каза това.в същото време прохормоните имат същите странични ефекти като стероидите и уврейдат сащо като тях.по добре вземи бианабол ще направиш повече отколкото с прохормоните.те са доста подходящи за жени които са решили за се зобят(макар че жена и андрогенни хормони :?  гадничко е - приличат на травестити като прекалят)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1