Глутамин въпрос?

26.10.06
19:05

Значи за първи път си взех глутамин комбинирам го с креатин и амино2700 на universal та въпросът ми е как да приемам глутамина като креатина ли(него си го сипвам в устата и посля пия вода или да го разреждам в нещо)
Мерси

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

26.10.06
22:42

Креатинът се приема с декстроза за по-добро усвояване. А пък глутамина просто го прибавяш към тях. Хубаво е да вземеш и една доза глутамин преди лягане.

FZ

27.10.06
12:16

[quote author=“hauntedbg”]Значи за първи път си взех глутамин комбинирам го с креатин и амино2700 на universal та въпросът ми е как да приемам глутамина като креатина ли(него си го сипвам в устата и посля пия вода или да го разреждам в нещо)
Мерси

Глутамина го взимай като креатина преди и след тренировка може да го разтваряш заедно с протеина .  :wink:

27.10.06
13:57

въпросът ми беше дали да разреждам глутамина във вода и ако да в колко милилитра или като креатина да си го изсипвам направо в устата и след това да пия вода

FZ

27.10.06
16:54

[quote author=“hauntedbg”]въпросът ми беше дали да разреждам глутамина във вода и ако да в колко милилитра или като креатина да си го изсипвам направо в устата и след това да пия вода

Разреждай го в нещо , няма кой знае какво значение в колко милилитра примерно една чаша вода . :D

27.10.06
20:14

мерси  :wink:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1