26.10.06
19:05
Значи за първи път си взех глутамин комбинирам го с креатин и амино2700 на universal та въпросът ми е как да приемам глутамина като креатина ли(него си го сипвам в устата и посля пия вода или да го разреждам в нещо)
Мерси
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим26.10.06
22:42
Креатинът се приема с декстроза за по-добро усвояване. А пък глутамина просто го прибавяш към тях. Хубаво е да вземеш и една доза глутамин преди лягане.
27.10.06
12:16
[quote author=“hauntedbg”]Значи за първи път си взех глутамин комбинирам го с креатин и амино2700 на universal та въпросът ми е как да приемам глутамина като креатина ли(него си го сипвам в устата и посля пия вода или да го разреждам в нещо)
Мерси
Глутамина го взимай като креатина преди и след тренировка може да го разтваряш заедно с протеина . :wink:
въпросът ми беше дали да разреждам глутамина във вода и ако да в колко милилитра или като креатина да си го изсипвам направо в устата и след това да пия вода
27.10.06
16:54
Разреждай го в нещо , няма кой знае какво значение в колко милилитра примерно една чаша вода . :D
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече