Колко въглехидрати трябват

26.10.06
22:29

Колко въглехидрати са нужни на един 72килограмов човек за да си подържа теглото защото чета из сайта ама после пък поподнах на ето тази статия:


Ekcпepma no xpaнене u бивш kyлmypucm Kpuc Aucemo npenoръчва ga ce npueмат no 2 гp. въглexugpamu на kuлограм meлесно тегло нucko въглехидратните днu.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

26.10.06
22:52

Ти не си дал цялата статия и не може да стане ясно в контекста, в който е използвано това изречение.

При всеки е различно, тъй като всеки има различен метаболизъм, различна активност през деня и т.н. Аз лично имам бавен метаболизъм и са ми достатъчни и 400 г въглехидрати за да си поддържам теглото от 100 кг, значи приемам 4г./кг тегло. Но знам момчета, които при такова количество ще губят килограми и приемат 5г./кг и даже 6г./кг тегло.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1