27.10.06
12:44
До колкото знам сладкото е за възстановяване или зареждане с краткотрайна енергия ,а от друга страна ИМА мазнини и др. нежелани елементи .За тва ви питам в крайна сметка да го спирам ли или не ,аз съм на РБР?Има ли изобщо някаква полза от тия вафли ,шоколади ... или само излишни мазнини?
27.10.06
13:37
Няма никаква полза от тях. Но не трябва да се забравя, че тези вафли ишоколади са много вкусни! Понякога това е достатъчна причина да ги ядем :D
27.10.06
15:45
Вместо да го насърчаваш да не яде сладко ти правиш точно обратното
По - здрави
27.10.06
15:48
Че това си е негов избор. Каквото и да му кажа, той си решева. мен не ме интересува особено. Аз казвам какво аз мисля. Хрененето си е удоволствивие пред което аз се прекланям! Това не означава, че се тъпча с junk food. Исках да кажа, че в самото ядене на сладко няма никаква полза свързана с бодибилдинга, а просто сладко се яде щото е вкусно!
05.11.06
15:17
след тренировка е добре да се ядат 1 2 вавли :) за да може пулса на тялото да се възстанови :)
05.11.06
16:31
някое-друго блок4е 4ерен шоклад мисля 4е е по-добре
във вафлите има и някви гадости, теесто...
05.11.06
16:51
Един живот живеем, кога ако не сега... :D
Бая бълвочи се издрънката тука гледам...
[quote author=“UnDisputeD”]Един живот живеем, кога ако не сега... :D
Ако си осмисляш живота, чрез ядене, това си е лично твой проблем.
Сладко не трябва да се яде в сериозни количества/колко е сериозно количество зависи много, но да кажем повече от 3 фали седмично/ , ако човек иска да няма проблеми със здравето и да гради добро тяло. Под сладко разбирам разбирам вафли, сладкишчета и т.н. Изобщо всичко наблъскано със захар, консерванти оцветители и т.н.
И с повече може. Особено сладко от плодове например...какво ти пречи всяка сутрин, или там когато искаш да си хапнеш 50ина грама, няколко лъжички...Няма да ти се отрази толкова ужасно на режима, можеш да си го избиеш от баничките и пиците в училище...
Особено ако учиш сериозно е грешка да отказваш на тялото си простите въглехидрати, те просто ти трябват, за да работи мозъка нормално. Не казвам да се тъпчеш със сладко, но някои по-качествени източници на въглехидрати не трябва да се изхвърлят (вафлите са от нещата, които не се ядат. боклуци са. ако си виждал в какви условия се правят...ще ти призлее като видиш вафла).
[quote author=“marzipan”]И с повече може. Особено сладко от плодове например...какво ти пречи всяка сутрин, или там когато искаш да си хапнеш 50ина грама, няколко лъжички...Няма да ти се отрази толкова ужасно на режима, можеш да си го избиеш от баничките и пиците в училище...
Особено ако учиш сериозно е грешка да отказваш на тялото си простите въглехидрати, те просто ти трябват, за да работи мозъка нормално. Не казвам да се тъпчеш със сладко, но някои по-качествени източници на въглехидрати не трябва да се изхвърлят (вафлите са от нещата, които не се ядат. боклуци са. ако си виждал в какви условия се правят...ще ти призлее като видиш вафла).
Горе под сладко съм визирал: Булшит сладко. :wink:
05.11.06
21:08
Аз пък пия бира! Помага за оформянето на коремните мускули! :wink: :lol:
Какво помага за възстановяването на пулса???Това вярно ли е защото тука някъде ис форума четох,че след време можеш да имаш проблеми със сърцето след като си помпал много време.
[quote author=“freezer”]Какво помага за възстановяването на пулса???Това вярно ли е защото тука някъде ис форума четох,че след време можеш да имаш проблеми със сърцето след като си помпал много време.
Струва ми се, че си чел глупости на търкалета.
Какво е това възстановяване на пулса? Байпаса като не бачка... някакъв електрошок? :lol: :lol:
07.11.06
00:57
Естествено че не са изобщо полезни сладките неща! И нямат място в каквато и да е диета. Но ако си търсиш причина да хапнеш шоколад, недей, а си хапни. Всичко яж, умерено и по правилният начин, все пак фитнеса не е болест, а начин на живот, спокс :wink:
09.11.06
22:40
Абе..тия категоричните противници на сладкото - д*а, не се ли изкушавате понякога?!
Аз например имам чувството, че съм в някакво болестно състояние.. вкъщи като се купува сладко - разни вафлички, торти, кексчета и т.н. само ги душа като луда.. Изкушавам се супер много..само ги сънувам, ама никога не се решавам да прегреша и то не толкова от съображения с режима, ами просто защото знам, че после 2 седмици ще имам огризения на съвеста и ще си умирам от яд. Като вляза в някой магазин и ми изтичат очичките по рафтовете с шоколади... това са си живи мъки, ама поне съм привикнала вече. А сега ми предстоят 5 дни в Германия и то с хора, които от тука са се заканили да набиват по цял ден сладко ииии просто не знам как ще остискам! Вие как се справяте и въобще позволявате ли си понякога такива удоволствия от сорта на някое шоколадче, кексче?
Щом го задаваш този въпрос е ясно - яде ти се зверски сладко.Еми яш си :D.Това е единственото нещо,от което поне засега не успявам много много да се ограничавам.При мене най-големия проблем е,че от Понеделник до Петък мога да не ям,ама понякога като съм в нас и примерно цикля на някаква игра и зверски много ми се дояжда и после се освинвам с няколко шоколада и после ме е яд.Затова сега съм решил така - да ям по един бонбон или вафла на ден,за да не ям толкова много изведнъж.Като каза сънища аз съм сънувал(когато през седмицата не съм ял сладко),че ям много шоколад и като стана съм леко уплашен дали е било наистина :shock:
10.11.06
11:14
[quote author=“PeBaLs”]Абе..тия категоричните противници на сладкото - д*а, не се ли изкушавате понякога?!
Аз например имам чувството, че съм в някакво болестно състояние.. вкъщи като се купува сладко - разни вафлички, торти, кексчета и т.н. само ги душа като луда.. Изкушавам се супер много..само ги сънувам, ама никога не се решавам да прегреша и то не толкова от съображения с режима, ами просто защото знам, че после 2 седмици ще имам огризения на съвеста и ще си умирам от яд. Като вляза в някой магазин и ми изтичат очичките по рафтовете с шоколади... това са си живи мъки, ама поне съм привикнала вече. А сега ми предстоят 5 дни в Германия и то с хора, които от тука са се заканили да набиват по цял ден сладко ииии просто не знам как ще остискам! Вие как се справяте и въобще позволявате ли си понякога такива удоволствия от сорта на някое шоколадче, кексче?
Аз ям почти всеки ден след тренировка по една две лъжици мед, за кексчета и други тестени неща и дума неможе да става. Понякога може 75% шоколад, но по - скоро гледам да го избягвам.
10.11.06
21:47
Като каза сънища аз съм сънувал(когато през седмицата не съм ял сладко),че ям много шоколад и като стана съм леко уплашен дали е било наистина
Мдам..и на мен ми се е случвало...Даже веднъж сънувах, че съм заложник и ме заплашват, че ако не изям всичките шоколади в един огромен магазин, ще ме убият.. Честно казано беше хубав сън :lol: :lol: :lol:
Аз ям почти всеки ден след тренировка по една две лъжици мед, за кексчета и други тестени неща и дума неможе да става. Понякога може 75% шоколад, но по - скоро гледам да го избягвам.
Ами когато имаш ВВ-ден? Тогава позволяваш ли си нещо от “забранените” храни?
Не се и съмнявам,още повече ако си падаш садо-мазо(е тва си беше грубичко :oops: ) :D .
10.11.06
22:17
хаха..какво ти садо-мазо?! :) Шоколади на корем, без после да ти тежи на съвестта..това само в Рая може да се случи! :D :D :D
10.11.06
22:46
[quote author=“PeBaLs”]
Ами когато имаш ВВ-ден? Тогава позволяваш ли си нещо от “забранените” храни?
Ами принципно да, но тогава обикновено нищо от забранените неща не ми се яде. В зареждащия ден гледам да наблягам на пълнозърнест хляб или просто включвам още едно ядене за да мога да вдигна калориите.
[quote author=“PeBaLs”]Абе..тия категоричните противници на сладкото - д*а, не се ли изкушавате понякога?!
Още горе го споменах:
Намерете си друго щастие в живота освен претъпкването с боклуци. Всичката тая лакомия, означава, че и/или сте лигавета или просто сте ограничени като източници на положителни емоции.
Лигавета, защото, за да се тъпчеш със сладкишчета се искат пари. А сериозните хората, които изкарват парите си с честен труд, ги ценят и не ги пилеят.
Второто е ясно защо...
На въпроса, изкушавам се и си прасвам яко сладко без да ми мигне окото. Ама това се случва има няма 2-3 пъти в месеца.
Сори за морала, ама... аман от лигавщини. :wink:
Хора по света се борят да имат храна на ден за да оцелеят визически, вии тука се лигавете за някакви кексчета.
Айде, успех!
11.11.06
12:55
Цялата тема е толкова безсмилена и толкова глупости се изговориха,че ще е наи-добре да бъде заключена.Личното ми мнение е, че няма кво толкова да се вживяваш в цялата тая история.Ходи си на фитнес,яж си квот си искаш и когат си искаш и така.Особено ако си ектоморф малко сладко няма да има никакъв негативен ефект за теб.
П.П. “Годжи 1 път каза - ти ми дай винце,пържени картофи и кюфтенца, па ме чакай да умра”..