27.10.06
17:40
Искам да попитам някой поръчвал ли е от http://nutritiontarget.com?
На мене лично тия цени ми изглеждат доста скептично:
http://nutritiontarget.com/cart/index.php?target=products&product_id=14373
http://nutritiontarget.com/cart/index.php?target=products&product_id=14378
Дано да съм в грешка.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим27.10.06
18:49
1. Нещо не може да ти изглежда скептично .. ти може да си настроен скептично към него, но не и самото то да ти изглежда така. Оправи си лексиката :wink:
2. Цените за доставка сметна ли ги :lol:
27.10.06
19:07
1. От три седмици не бях хапвал друго сладко освен мед и явно ми беше паднала захарта, та бях доста неадекватен. Буквално преди 10 мин майка ми ме
насили да изям един шоколад с орехи и се посъвзех. Иначе съм на НВД. :roll:
2. Прочетох постовете в форума им. Очаквах нещо такова. Или някаква друга мизерия или прекарвация с доставката.
поздрави
27.10.06
20:01
Е, все пак не са толкова лоши цените. Иначе много внимавай с хипогликемията. Това, че си на НВД не значи въздържателство от въглехидрати. Освен това зареждащ ден нямаш ли?
27.10.06
20:13
Зареждащ ден ?
Реших всяка седмица, примерно в сряда за закуска с мюслито да хапвам по един шоколад. Меда който ям е направо от кошера и явно не ми покачва кръвната захар. По едно време доста се уплаших, зрението ми се замъгли и мисловната дейност направо спря :shock: Иначе за тия 3 седмици свалих мазнини и явно съм качил някаква маса защото обиколките на проблемните места паднаха. Талията например с 4-5см. а кг не са мръднали, но май много се вживявам. Карам я само на пилешко, броколи, извара и кисели млека.
manson дай ми някакъв съвет моля те.
sorry за офтопика
поздрави
28.10.06
00:37
[quote author=“omicron”]manson дай ми някакъв съвет моля те.
Ами примерно на всеки пети ден ядеш 3хтеглото ти грама въгехидрати.
Ако си 80 кг, всеки пети ден ядеш 3х80=240 гр. въглехидрати. Наблегни на спагети, паста, картофи, ориз, пълнозърнест хляб. Може и сладко, но го ограничавай до минимум. Почети малко за НВД, защото някои работи явно ти куцат.
28.10.06
02:16
сайта е супер...аз от там си взех No-Xplode…около 10тина лева доставка ми излезе...хем до Петрич...
значи за 1-2 седмици пристига продукта...това ми харесва че имат много продукти...и на достъпни цени :D
[quote author=“psixar”] на достъпни цени :D
Не съм поръчвал скоро( зареден съм за зимата ), обаче цените на всичко хубави продукти (доказани) са лееееко преувеличени.
Гледах някои от тях на цена ~150лв.... еми сори ама аз за тия пари ще си взема повече от 1 продукт :mrgreen:
А тази доставка ако още е 2 седмици .......
Относно зареждащия ден,аз лично правех 6 нормални дни на НВД и 1 високовъглехидратен(въглехидрати до 3гр на телесно тегло),но се хранех до 18:00 в този ден(след това само аминокиселини или very low carb протеин)
28.10.06
17:28
Благодаря за съветите :!:
29.10.06
01:42
[quote author=“emzo”][quote author=“psixar”] на достъпни цени :D
Не съм поръчвал скоро( зареден съм за зимата ), обаче цените на всичко хубави продукти (доказани) са лееееко преувеличени.
Гледах някои от тях на цена ~150лв.... еми сори ама аз за тия пари ще си взема повече от 1 продукт :mrgreen:
А тази доставка ако още е 2 седмици .......
гледай ся...има някои неща по-скъпи но примерно Оптимум Уей...е с около 20-30 лева по-евтин...Анимъл Стак е с 42 лева по-евтин...е това си е достатъчно :wink:
Да бе знам, нали все пак си поръчах някои неща от там.Всичко им беше наред ама много бавно доставят.Чаках близо 1 месец.
29.10.06
13:04
[quote author=“emzo”]Да бе знам, нали все пак си поръчах някои неща от там.Всичко им беше наред ама много бавно доставят.Чаках близо 1 месец.
Е зависи какво си поръчаш. Един приятел чака 1 седмица само.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече