Коментари по програма за начинаещи

TO

27.10.06
19:45

Здравейте.
Тренирам от 3 месеца по следната програма за 4 дни(пада ми се горе-долу през ден):

Гръб
Скрипец зад врат широк хват или набирания  4х10 - 12
Скрипец пред гърди   4х10 - 12
Т-образна щанга(ср. хват) 4х10 - 12
Гребане с щанга           4х10 - 12
Трапец         4х10 - 12
Лег от наклон 4х8 - 10
Пек дек              3х8 - 10
Трицепс
Кабели на кросовър  3х8 - 10
Френско от лег 4х8 - 10
Кик - бек   2х8 - 10
Хакен клек или лег преса    4х10 - 12
Задна част крака  4х10 - 12
Прасец     4х6 - 8
Задно рамо     4х8 - 10
Бицепс
Прав с щанга в подхват 4х8 - 10
Концентрирано   3х8 - 10
Скотово 3х8 - 10

Преди да започна с фитнес, тренирах 6 месеца карате от където имам задоволително сила и издържливост. 
Препоръчана ми е като програма за начинаещи.
Освен програмата почти всеки ден веднага след ставане правя 1 серия лицеви опори почти до отказ.
И понеже имам затруднения с набиранията и за да свикна, през ден преди лягане правя 1 серия набирания до отказ.
Имах опасения, че претренирам защото резултатите не са много задоволителни, но не съм сигурен, защото симптомите които прочетох за претрениране не се наблюдават при мен.
Какво е вашето мнение ?

Мисля, че е време да започна с друга програма като целите които съм си поставил за момента са да покача маса и да разширя гръдния си кош и гърдите.
Висок съм 180см, тежа 77кг.
Тепърва ще търся програма и преди да започна по нея ще я споделя с вас, а ако ви се намира нещо налесно ще съм ви много благодарен.

Благодаря.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1