27.10.06
20:37
Здравейте на всички , имам един въпрос към вас.Преди съм бил 93 кг (преди 3 години)сега съм на 16 години и съм 60 кг имам малко мускули , но имам един проблем кожата на корема ми е отпусната и външната част на гърдите ми е малко поутпусната.Нямам корем но нямам и плочки... МОЛЯ КАЖЕТЕ какво да пия за да ме издуе за да запълни тази кожа без да се омъзня! Благодаря Ви предварително !!!
27.10.06
21:34
спазвай НВД + кардио за да изчистиш и останалите подкожни мазнини за по бърз резултат , но както знам това не се оправя много лесно , но ти си още малак и организма ти се развива по бързо тъй че късмет
@bezstrashen - глупости ! Какво НВД той е 60кг !!!
@sparxx - познат проблем, но хубавото е, че си още малък и организма ти ще регаира бързо.Ориентирай се към РБР режим, качи някой килограм да се изпъне малко кожата доколкото е възможно, иначе с времето ще се оправи.
27.10.06
22:47
хах изпуснал съм да видя тази подробност с 60-те килограма , моя грешка 8)
28.10.06
17:08
Благодаря и на двама Ви :)
28.10.06
20:03
Аз сега съм си взел Амино на Универсал 2700 да си взема ли нещо друго с него >
29.10.06
21:03
не е въпроса какви добавки зимаш според мен а как тренираш с какъв режим на хранене дръж си умерен режим без фафлички и тестени изделия без пържено наблегни на мръвка качи кила тренираи така пресата че да не я претовариш а да расте успех