27.10.06
20:37
Здравейте на всички , имам един въпрос към вас.Преди съм бил 93 кг (преди 3 години)сега съм на 16 години и съм 60 кг имам малко мускули , но имам един проблем кожата на корема ми е отпусната и външната част на гърдите ми е малко поутпусната.Нямам корем но нямам и плочки... МОЛЯ КАЖЕТЕ какво да пия за да ме издуе за да запълни тази кожа без да се омъзня! Благодаря Ви предварително !!!
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
27.10.06
21:34
спазвай НВД + кардио за да изчистиш и останалите подкожни мазнини за по бърз резултат , но както знам това не се оправя много лесно , но ти си още малак и организма ти се развива по бързо тъй че късмет
@bezstrashen - глупости ! Какво НВД той е 60кг !!!
@sparxx - познат проблем, но хубавото е, че си още малък и организма ти ще регаира бързо.Ориентирай се към РБР режим, качи някой килограм да се изпъне малко кожата доколкото е възможно, иначе с времето ще се оправи.
27.10.06
22:47
хах изпуснал съм да видя тази подробност с 60-те килограма , моя грешка 8)
28.10.06
17:08
Благодаря и на двама Ви :)
28.10.06
20:03
Аз сега съм си взел Амино на Универсал 2700 да си взема ли нещо друго с него >
29.10.06
21:03
не е въпроса какви добавки зимаш според мен а как тренираш с какъв режим на хранене дръж си умерен режим без фафлички и тестени изделия без пържено наблегни на мръвка качи кила тренираи така пресата че да не я претовариш а да расте успех
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече