Проблем в предмишницата.

28.10.06
14:03

Значи, днес докато тренирах, видях, че на предмишницата ми е излязло нещо като малка бучка - вижда се само като стегна предмишницата. Преди това тази бучка я нямаше. Забелязах също и още една мноого малка бучка малко над първата. Не ме боли, но преди около година имах скъсана мускулна обвивка на рамото и сега се притеснявам дали не е същото. Някой има ли идеи каква е тази бучка ?

28.10.06
15:24

[quote author=“ZUM”]Значи, днес докато тренирах, видях, че на предмишницата ми е излязло нещо като малка бучка - вижда се само като стегна предмишницата. Преди това тази бучка я нямаше. Забелязах също и още една мноого малка бучка малко над първата. Не ме боли, но преди около година имах скъсана мускулна обвивка на рамото и сега се притеснявам дали не е същото. Някой има ли идеи каква е тази бучка ?

Чувал съм, че понякога се срещат такива ‘екстри’, даже съм и виждал. Обаче естеството им варира доста, най-добре лекар.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1