D-r Emilova

Темата е заключена.

28.10.06
14:51

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=20121&postdays=0&postorder=asc&start=0

Добре бе защо така гадно заключвате темите и така някои остава на сухо :?:

Така пак казвам не се мисля за велик,ако ти така мислиш и такa ме възприемаш няма лошо :lol:  Аз ли възприемам всичко четено за истина хаха момче,аз каквото прочета го проверявам и го пробвам и се убеждавам дали е вярно! -вика се awareness.А пък ся да изкава другото фактче - вие изобщо не сте чели по темата.Я кавете къде прочетохте че гладуването е вредно и че водело до болести и тн,като естесествено става дума за правилно проведено такова не от типа на путките които искат да отслабват по този начин.Ето за това и не ми се пишеше и знаех че ако пиша то няма да се разбере понеже сте боси по тая темичка но въпреки това го направих.Викам си move да решите да се пообразовате по темата която така и или иначе ви вълнува щом сте я пуснали,а ако не то защо тогава я пуснахте :idea: .Хехе кльощав дечко без месце а :lol: ? тогава дай да се срещнем хем да те видя колко си як хем ти да видиш колко съм кльощав хем да ти покава някои номер,че като гледам си голям културист.

На лейдито ще и кава да си знае мястото.Да си тръска дирника на някои степер и да се радва :lol:

Май тине четеш каквоси написал,затова ще ти го припомня:гладуването може да бъде фактор за разболяване от туберколоза,абсурдно е да е начин за лечение...и да не ми казвай точно на мен да прочета книжки,защото самия ти въобще не си наясно с реалността...Obqsni mi molq te kakwa e realnostta :lol:

RE

28.10.06
15:17

Пич много верни неща има в теориите на Емилова. За съжаление не си избрал правилното място, защото това е форум за бодобилдинг , където всеки се стреми да става все по-голям и тук са малко тези, които ще ти обърнат внимание и ще се зинтересуват от тези нейни методи на гладуване и лечение с плодове и чайове. :wink:

28.10.06
16:22

стига си обиждал бе човек! както казах и преди, гладуването от древността още има данни че се е използвало с лечебни цели. Темата обаче е супер спорна, тъйкато сигурно 90% от болестите са нередовно/неправилно хранене. Според мен е супер глупаво да се продължава подобен спор, преди ти да се беше намесил бяхме стигнали до заключението, че с гладуване може да се излекуваш от някои болести и да си прочистиш организма (не че някой от форума беше опитвал де), но не може да се отслабва!

29.10.06
20:36

[quote author=“obelka”]http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=20121&postdays=0&postorder=asc&start=0

Така пак казвам не се мисля за велик,ако ти така мислиш и такa ме възприемаш няма лошо :lol:  Аз ли възприемам всичко четено за истина хаха момче,аз каквото прочета го проверявам и го пробвам и се убеждавам дали е вярно! -вика се awareness.А пък ся да изкава другото фактче - вие изобщо не сте чели по темата.Я кавете къде прочетохте че гладуването е вредно и че водело до болести и тн,като естесествено става дума за правилно проведено такова не от типа на путките които искат да отслабват по този начин.Ето за това и не ми се пишеше и знаех че ако пиша то няма да се разбере понеже сте боси по тая темичка но въпреки това го направих.Викам си move да решите да се пообразовате по темата която така и или иначе ви вълнува щом сте я пуснали,а ако не то защо тогава я пуснахте :idea: .Хехе кльощав дечко без месце а :lol: ? тогава дай да се срещнем хем да те видя колко си як хем ти да видиш колко съм кльощав хем да ти покава някои номер,че като гледам си голям културист.

На лейдито ще и кава да си знае мястото.Да си тръска дирника на някои степер и да се радва :lol:

Май тине четеш каквоси написал,затова ще ти го припомня:гладуването може да бъде фактор за разболяване от туберколоза,абсурдно е да е начин за лечение...и да не ми казвай точно на мен да прочета книжки,защото самия ти въобще не си наясно с реалността...Obqsni mi molq te kakwa e realnostta :lol:

Ключовата дума е “фактор”,няма смисъл да водя спор с хора,които не обмислят преди да говорят...
Пак повтарям гладуването е САМО за лечебни цели и то трябва да е съобразено с болестта,не можеш да си настинал и да гладуваш,камоли абсурда да си болен от туберколоза и да гладуваш.Лишаването от необходими съставки и не приемането на енергия(ккал) повреме на туберколоза може само да влоши състоянието ти.А в някой случаи и това,че гладуваш само да допринесе да се разболееш от туберколоза.
Лечебното гладуване трябва да е с мярка !

29.10.06
21:24

Пробвал съм го това “гладуване”, найстина има ефект, при мен беше около 7-8кг :wink:

30.10.06
20:37

[quote author=“djpetko”]Ключовата дума е “фактор”,няма смисъл да водя спор с хора,които не обмислят преди да говорят...
Пак повтарям гладуването е САМО за лечебни цели и то трябва да е съобразено с болестта,не можеш да си настинал и да гладуваш,камоли абсурда да си болен от туберколоза и да гладуваш.Лишаването от необходими съставки и не приемането на енергия(ккал) повреме на туберколоза може само да влоши състоянието ти.А в някой случаи и това,че гладуваш само да допринесе да се разболееш от туберколоза.
Лечебното гладуване трябва да е с мярка !

Опа я спираи че вече много здраво се обърка и почна да си противоречиш :lol: Да докажа :lol: :
Явно от тебе смислено мнение няма да прочетем,гладуването може да бъде фактор за разболяване от туберколоза,абсурдно е да е начин за лечение :arrow: Пак повтарям гладуването е САМО за лечебни цели и то трябва да е съобразено с болестта :lol:
А я сега кажи защо не може да си настинал и да гладуваш :D И защо неможе да си болен от туберкулоза и да гладуваш...бтв не само емилова е излекувана от туберкулоза чрез гладуване-също и Пол Брег 8)

FZ

31.10.06
12:12

[quote author=“obelka”]http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=20121&postdays=0&postorder=asc&start=0

Щом са заключили темата значи е имало защо да я заключат .  :D
Не виждам смисъл да пускаш нова .  :P
Ако някой иска да ходи в концлагера на Емилова да ходи това си е лино негово решение .
Стига сте се карали  :!:
Мисля ,че има нужда от КЛЮЧ  :!:

31.10.06
14:30

Темата беше заключена не толкова заради д-р Емилова, а заради поведението на някои хора!

[quote author=“obelka”]ХАхахахаха спамил съм за ценни мненийца :lol: -дреме ми на хуя за мненийцата.Не съм наясно с действителностаа-хахах ти наясно ли си беее??С гладуване мовело да се разболееш от туберкулоза ахах.Нее тука трябва да има цензура.

[quote author=“obelka”]На лейдито ще и кава да си знае мястото.Да си тръска дирника на някои степер и да се радва :lol:

Да не давам повече примери, и тези стигат.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1