Помогнете!!!

Темата е заключена.

28.10.06
19:17

Здр Всички нов сам в този форум.Така аз сам на 14 години и ходих лятото на зала а сега не ходя.Когато ходих на зала си праих по 30 лицеви опори до долу а сега едвам правя 15 и то не до долу.Та искам да ви попитам как да вляза вав ворма ,защото знам че сега не сам.Искам да изгоря малкото коремче което имам и да го преварна в плочки и да оформя гардите.Можели да ми помогнете и да ми кажете какво трябва да направя да оспея да го направя.Сега почнах да правя лицеви опори ама много слабо правя ,защото много малко правя .Лицевите опори ще ми помогнат ли да сваля коремчето и да оформя гардите.Благодаря предварително :!:

Килограми се свалят с диета най - вече. Прочети за храненето. Известно време може да тренираш по тази програма за да свикне тялото ти на натоварване. http://www.bb-team.org/training/000156.php

28.10.06
19:23

Аз ти гововя вав нас да вляза вав ворма и да мога да правя лицеви опири без да ходя на зала.Какво се овормя от лицевите опори маха ли се корем ?

Не. Лицевите опори са предимно за гръдните мускули. Те са като кофичките - удрят на 3 места така да се каже - гърди, трицепс, гръб(по мои наблюдения). С коремни преси ще имаш повече успех за корема.

28.10.06
19:28

Като за начинаещ по колко коремни преси да правя на ден и колко серий ти в мирка ли си да си чатим кажи си ника ако искаш

Аз правех едно време по 5 серии лицеви и 5 коремни. По 30ина повторения. Това през ден, а после и всеки ден.

28.10.06
19:33

я ми кажи сега вси4ко какви да правя колко лицеви и коремни серии и повтоерения .Тръдно правя лицевите имаи го ж предвит 3-4 серии по 15 докат по4на да ги правя по повече а?

[quote author=“westwood”]я ми кажи сега вси4ко какви да правя колко лицеви и коремни серии и повтоерения .Тръдно правя лицевите имаи го ж предвит 3-4 серии по 15 докат по4на да ги правя по повече а?

Ами да. И с коремните така. Ти си на 14 години все пак, всичко ще тръгне с времето.

28.10.06
22:31

Грешен раздел. Моля следете къде пускате темите си
ASTOR

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1