28.10.06
19:17
Здр Всички нов сам в този форум.Така аз сам на 14 години и ходих лятото на зала а сега не ходя.Когато ходих на зала си праих по 30 лицеви опори до долу а сега едвам правя 15 и то не до долу.Та искам да ви попитам как да вляза вав ворма ,защото знам че сега не сам.Искам да изгоря малкото коремче което имам и да го преварна в плочки и да оформя гардите.Можели да ми помогнете и да ми кажете какво трябва да направя да оспея да го направя.Сега почнах да правя лицеви опори ама много слабо правя ,защото много малко правя .Лицевите опори ще ми помогнат ли да сваля коремчето и да оформя гардите.Благодаря предварително :!:
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим28.10.06
19:21
Килограми се свалят с диета най - вече. Прочети за храненето. Известно време може да тренираш по тази програма за да свикне тялото ти на натоварване. http://www.bb-team.org/training/000156.php
Аз ти гововя вав нас да вляза вав ворма и да мога да правя лицеви опири без да ходя на зала.Какво се овормя от лицевите опори маха ли се корем ?
28.10.06
19:25
Не. Лицевите опори са предимно за гръдните мускули. Те са като кофичките - удрят на 3 места така да се каже - гърди, трицепс, гръб(по мои наблюдения). С коремни преси ще имаш повече успех за корема.
Като за начинаещ по колко коремни преси да правя на ден и колко серий ти в мирка ли си да си чатим кажи си ника ако искаш
28.10.06
19:30
Аз правех едно време по 5 серии лицеви и 5 коремни. По 30ина повторения. Това през ден, а после и всеки ден.
я ми кажи сега вси4ко какви да правя колко лицеви и коремни серии и повтоерения .Тръдно правя лицевите имаи го ж предвит 3-4 серии по 15 докат по4на да ги правя по повече а?
28.10.06
19:41
Ами да. И с коремните така. Ти си на 14 години все пак, всичко ще тръгне с времето.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече