28.10.06
20:42
Така........искам някой да ми каже как може приятеля ми който няя време да ходи на фитнес да качи няколко кг щото просто е адски грозно слаб.Някви добавки да ми кажете да използва ,аз пък ша го крънкам да ходим на фитнес,тряя яде няква по-калорична храна ама и аз нз какво точно.Очаквам отговори :roll:
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим[quote author=“duPP”] няя време да ходи на фитнес
Сигурно няма време и да си пусне компютъра та ти пишеш от негово име :lol:
А без фитнес трудно ше стане ...
28.10.06
21:22
По 6-7 хранения на ден му трябват. Да са в малки колчества разбира се. Това е начина.
[quote author=“boxerg”]По 6-7 хранения на ден му трябват. Да са в малки колчества разбира се. Това е начина.
А откъде време за 6-7 хранения :lol:
28.10.06
22:29
Който се оправдава с липсата на време за това просто няма желание. Аз бях ученик в 9 клас тогава и даже при различните смени пак успявах да направя 6 хранения дневно.
[quote author=“driushi”][quote author=“duPP”] няя време да ходи на фитнес
Сигурно няма време и да си пусне компютъра та ти пишеш от негово име :lol:
А без фитнес трудно ше стане ...
ся ако мой без обиди има време си пусне компа.Попитах просто ако мой някой помогне да пише.
29.10.06
13:01
[quote author=“duPP”]Така........искам някой да ми каже как може приятеля ми който няя време да ходи на фитнес да качи няколко кг щото просто е адски грозно слаб.Някви добавки да ми кажете да използва ,аз пък ша го крънкам да ходим на фитнес,тряя яде няква по-калорична храна ама и аз нз какво точно.Очаквам отговори :roll:
Ако той самия няма желание нищо няма да стане! Той не знае как и какво да яде пък добавки ще тръгва да пие...Трябва коренно да промени начина си на живот и навиците си. Ае ако има желания да влиза да чете и да прави нещата той, а не някакви посредници да се грижат за тялото му.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече