Питане

28.10.06
20:42

Така........искам някой да ми каже как може приятеля ми който няя време да ходи на фитнес да качи няколко кг щото просто е адски грозно слаб.Някви добавки да ми кажете да използва ,аз пък ша го крънкам да ходим на фитнес,тряя яде няква по-калорична храна ама и аз нз  какво точно.Очаквам отговори  :roll:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

28.10.06
21:16

[quote author=“duPP”] няя време да ходи на фитнес

Сигурно няма време и да си пусне компютъра та ти пишеш от негово име  :lol:
А без фитнес трудно ше стане ...

По 6-7 хранения на ден му трябват. Да са в малки колчества разбира се. Това е начина.

28.10.06
21:24

[quote author=“boxerg”]По 6-7 хранения на ден му трябват. Да са в малки колчества разбира се. Това е начина.

А откъде време за 6-7 хранения  :lol:

Който се оправдава с липсата на време за това просто няма желание. Аз бях ученик в 9 клас тогава и даже при различните смени пак успявах да направя 6 хранения дневно.

29.10.06
10:40

[quote author=“driushi”][quote author=“duPP”] няя време да ходи на фитнес

Сигурно няма време и да си пусне компютъра та ти пишеш от негово име  :lol:
А без фитнес трудно ше стане ...

ся ако мой без обиди има време си пусне компа.Попитах просто ако мой някой помогне да пише.

29.10.06
13:01

[quote author=“duPP”]Така........искам някой да ми каже как може приятеля ми който няя време да ходи на фитнес да качи няколко кг щото просто е адски грозно слаб.Някви добавки да ми кажете да използва ,аз пък ша го крънкам да ходим на фитнес,тряя яде няква по-калорична храна ама и аз нз  какво точно.Очаквам отговори  :roll:

Ако той самия няма желание нищо няма да стане! Той не знае как и какво да яде пък добавки ще тръгва да пие...Трябва коренно да промени начина си на живот и навиците си. Ае ако има желания да влиза да чете и да прави нещата той, а не някакви посредници да се грижат за тялото му.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1