28.10.06
22:05
Искам да попитам дали ще има ефект ако взимам аргинин самостоятелно без комбинация с други добавки.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим29.10.06
17:57
Много яко ще се помпиш с него, качва и силата малко
29.10.06
21:43
не вярвам да усетиш някакъв ефект ! 8)
[quote author=“sigmA”]Искам да попитам дали ще има ефект ако взимам аргинин самостоятелно без комбинация с други добавки.
определено НЕ
Да но само ако се взима под формата на аргини -кетоглутарат ....та не ги слушай тея амтьори аз се занимавам с биохимия....
Ефекта е огромен...така наречените азотнибустери са имено тази форма на дезаминирана аминокиселина аргинин
Ако се вземе аргинин в L форма той ще се катаболизита а за това са нужни време и енергия така че трябва да се вземе изходнтата форма за биосинтеза на аминокиселината аргинин,,,така че можеш да пробваш не знам дали има такъв продукт мисля че на MLO май има...ще се напомпаш здраво обаче е противопоказно про шизофрения комбинирай го с общ комплекс от аминокиселини и задължително орнитин и лизин да има,креатина също е задължителен както и витамно-минерален комплекс.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече