25.02.04
11:57
Zdraveite, momcheta. Treniram ot godina i naistina imam dobri rezultati. Iskam tuk za dva mesesa da se opitam da se poiz4istq malko ot mazninite (koito sa naj-ve4e na korema mi). Systavil sym si pravilnata trenirovka i gore dolu dobyr rejim na hranene (dobyr do tolkova, kolkoto se pozvolqva na student :-) ), no se upasqvam 4e ako zapo4na zasilena ataka sreshtu mazninite shte zagubq dosta muskulna masa i za tova se 4udih dosta vreme kakvo da vzema za da q zadyrja. Bqh se spral na WHEY PROTEIN no mi izliza dosta skypo, za tova reshih da popitam vas za tribestana-dali e dobre v takyv period da se vzema i koga i po kolko da go vzemam, kato imate v predvid, 4e sym 92 kg.
Blagodaria vi predvaritelno
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 09:56.
po 1 gram tva znachi 2 ampuli ot 500 mg 1 sutrin ili obed i 1 predi lqgane za period ot vreme dokat 2 meseca nqkade e dobre tva znachi 2 opakovki ot na jk
po-zdravi
po 1 gram tva znachi 2 ampuli ot 500 mg 1 sutrin ili obed i 1 predi lqgane za period ot vreme dokat 2 meseca nqkade e dobre tva znachi 2 opakovki ot na jk
po-zdravi
25.02.04
14:40
Dobre, no kakyv e tozi tribestan v ampuli, za kojto govorish. Az si misleh za tozi primerno na sopharma ili neshto takova kojto e na tabletki. Dai mi malko pove4e info.
Mersi