Въпрос свързан с въглехидратите

Saint

29.10.06
10:43

Въпросът ми е следният ако човек се храни с повече въглехидрати от необходимите му но все пак е в рамките на калорийният си балан ще качва ли кг и ако да какви

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

29.10.06
11:58

еми неизползваните въглехидрати се преобразуват на мазнини и отиват мастните депа , затово гледай всичко да ти  е точно  :wink:

Sportex

29.10.06
13:51

[quote author=“Saint”]Въпросът ми е следният ако човек се храни с повече въглехидрати от необходимите му но все пак е в рамките на калорийният си балан ще качва ли кг и ако да какви

Щом нямаш полобителен калориен прием не качваш.

Saint

30.10.06
08:00

[quote author=“Sportex”][quote author=“Saint”]Въпросът ми е следният ако човек се храни с повече въглехидрати от необходимите му но все пак е в рамките на калорийният си балан ще качва ли кг и ако да какви

Какво е полобителен?!И също така колко гр. въглехидрати на кг. телесно тегло са нужни за да се подържат кг.

Sportex

30.10.06
11:33

[quote author=“Saint”][quote author=“Sportex”][quote author=“Saint”]Въпросът ми е следният ако човек се храни с повече въглехидрати от необходимите му но все пак е в рамките на калорийният си балан ще качва ли кг и ако да какви

Какво е полобителен?!И също така колко гр. въглехидрати на кг. телесно тегло са нужни за да се подържат кг.

извинявай, положителен имах предвид, техническа грешка:-)

Saint

30.10.06
18:33

Значи ако човек приема повече въглехидрати от нужните му но все пак се намира в калориен баланс няма да качва кг?!Също така искам да попитам колко гр. въглехидрат на кг. телесно тегло е нужно за да си подържаш килограмите.

30.10.06
23:14

1 г на кило телесно тегло за НВД

Saint

31.10.06
07:27

[quote author=“cran-berry”]1 г на кило телесно тегло за НВД

Това го знам но аз искам да подържам кг. не да свалям иначе когато бях на НВД го спазвах това.Аз както съм 70кг. ако трябва да си подържам кг. с 1г въглехидрат на кг. телесно тегло трябва да приемам 70г. въглехидрати на ден та това са 2 чаши сок и 2 ябълки супер малко е.

31.10.06
07:40

Ми ше си набавяш калориите от белтъ4ини и мазнини и няма да си на отрицателен калориен баланс, ще си ядеш поддържащите калориии със 70 гр въгл и няма да пиеш сокове от кутия щото са гадни

JD

31.10.06
15:38

[quote author=“Sportex”][quote author=“Saint”]Въпросът ми е следният ако човек се храни с повече въглехидрати от необходимите му но все пак е в рамките на калорийният си балан ще качва ли кг и ако да какви

Как така не качваш,  :lol:  :lol:  тези калорийни заблуждения не се гледат от 10 години, особено диетите в Америка, лично аз съм мазен и не броя калорийте, най-важни са въглехидратите в един режим, на 1-во място е въгледрита, дори преди протеина в една диета, казвам го и от опит, но да напишеш че все едно е да изядеш 2х хляба от 600гр гр. е равно на това да изядеш два банана и 100гр фъстъци е меко казано несериозно.

Sportex

31.10.06
18:18

[quote author=“jdoe”][quote author=“Sportex”][quote author=“Saint”]Въпросът ми е следният ако човек се храни с повече въглехидрати от необходимите му но все пак е в рамките на калорийният си балан ще качва ли кг и ако да какви

Как така не качваш,  :lol:  :lol:  тези калорийни заблуждения не се гледат от 10 години, особено диетите в Америка, лично аз съм мазен и не броя калорийте, най-важни са въглехидратите в един режим, на 1-во място е въгледрита, дори преди протеина в една диета, казвам го и от опит, но да напишеш че все едно е да изядеш 2х хляба от 600гр гр. е равно на това да изядеш два банана и 100гр фъстъци е меко казано несериозно.

Добре може ли да качваш ако имаш отрицателен прием на калории - отговори да или не. Ако е не значи съм прав, ако да моля те обясни ми как с отрицателен калориен прием ще качвам.
:!:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1