29.10.06
10:43
Въпросът ми е следният ако човек се храни с повече въглехидрати от необходимите му но все пак е в рамките на калорийният си балан ще качва ли кг и ако да какви
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим29.10.06
11:58
еми неизползваните въглехидрати се преобразуват на мазнини и отиват мастните депа , затово гледай всичко да ти е точно :wink:
29.10.06
13:51
[quote author=“Saint”]Въпросът ми е следният ако човек се храни с повече въглехидрати от необходимите му но все пак е в рамките на калорийният си балан ще качва ли кг и ако да какви
Щом нямаш полобителен калориен прием не качваш.
30.10.06
08:00
[quote author=“Sportex”][quote author=“Saint”]Въпросът ми е следният ако човек се храни с повече въглехидрати от необходимите му но все пак е в рамките на калорийният си балан ще качва ли кг и ако да какви
Какво е полобителен?!И също така колко гр. въглехидрати на кг. телесно тегло са нужни за да се подържат кг.
30.10.06
11:33
[quote author=“Saint”][quote author=“Sportex”][quote author=“Saint”]Въпросът ми е следният ако човек се храни с повече въглехидрати от необходимите му но все пак е в рамките на калорийният си балан ще качва ли кг и ако да какви
Какво е полобителен?!И също така колко гр. въглехидрати на кг. телесно тегло са нужни за да се подържат кг.
извинявай, положителен имах предвид, техническа грешка:-)
30.10.06
18:33
Значи ако човек приема повече въглехидрати от нужните му но все пак се намира в калориен баланс няма да качва кг?!Също така искам да попитам колко гр. въглехидрат на кг. телесно тегло е нужно за да си подържаш килограмите.
30.10.06
23:14
1 г на кило телесно тегло за НВД
31.10.06
07:27
Това го знам но аз искам да подържам кг. не да свалям иначе когато бях на НВД го спазвах това.Аз както съм 70кг. ако трябва да си подържам кг. с 1г въглехидрат на кг. телесно тегло трябва да приемам 70г. въглехидрати на ден та това са 2 чаши сок и 2 ябълки супер малко е.
31.10.06
07:40
Ми ше си набавяш калориите от белтъ4ини и мазнини и няма да си на отрицателен калориен баланс, ще си ядеш поддържащите калориии със 70 гр въгл и няма да пиеш сокове от кутия щото са гадни
31.10.06
15:38
[quote author=“Sportex”][quote author=“Saint”]Въпросът ми е следният ако човек се храни с повече въглехидрати от необходимите му но все пак е в рамките на калорийният си балан ще качва ли кг и ако да какви
Как така не качваш, :lol: :lol: тези калорийни заблуждения не се гледат от 10 години, особено диетите в Америка, лично аз съм мазен и не броя калорийте, най-важни са въглехидратите в един режим, на 1-во място е въгледрита, дори преди протеина в една диета, казвам го и от опит, но да напишеш че все едно е да изядеш 2х хляба от 600гр гр. е равно на това да изядеш два банана и 100гр фъстъци е меко казано несериозно.
31.10.06
18:18
[quote author=“jdoe”][quote author=“Sportex”][quote author=“Saint”]Въпросът ми е следният ако човек се храни с повече въглехидрати от необходимите му но все пак е в рамките на калорийният си балан ще качва ли кг и ако да какви
Как така не качваш, :lol: :lol: тези калорийни заблуждения не се гледат от 10 години, особено диетите в Америка, лично аз съм мазен и не броя калорийте, най-важни са въглехидратите в един режим, на 1-во място е въгледрита, дори преди протеина в една диета, казвам го и от опит, но да напишеш че все едно е да изядеш 2х хляба от 600гр гр. е равно на това да изядеш два банана и 100гр фъстъци е меко казано несериозно.
Добре може ли да качваш ако имаш отрицателен прием на калории - отговори да или не. Ако е не значи съм прав, ако да моля те обясни ми как с отрицателен калориен прием ще качвам.
:!:
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече