29.10.06
13:21
купил съм си мега масс на универсал мисля да го пия по 50 грама на ден 1 месец ще има ли ефект ? ?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим29.10.06
13:25
Да! Въпросът е какъв! :wink:
еми аз искам да ме искара 1 месец :lol: за това или по добре да го изпия за 10 дена ама да е по повече ?
Не требва да си максималист трябва да си намериш баланс иначе много малко не ти стига а повечето пък ше ходи в нужника така че според мен ше е добре да пиеш сутрин с мляко и веднага след тренировка с вода
това ми е ясно сутрин и след трен. ама по колко грама и колко време трябва да направя ? аз мислих да го пия сутрин 25 грама и след трен. 25 грама .... ама на кутията пише 3 пъти по 60 грама ,но ако го пия 3 пъти по 60 грама ще ми стигне за 8 дена пък по 2 пъти по 25 грама ще ми стигне точно за 1 месец ? затова питам как е по добре , да го пия по колкото пише и да ме изкара за по малко или да го пия по 50 грама на ден и да направя цикъл 1 месец ?
искам да питам какъв грамаж е и колко пари си го купил...и дали ефекта 6те е по малък когато нямаш хранителен режим и защо сутрин и след трн е най добре а не преди и след трн
1500 грама 31 лева съм го взел , а за другото разгледаи др теми и в сайта пише защо е по добре
1500 грама 31 лева съм го взел , а за другото разгледаи др теми и в сайта пише защо е по добре
Най-добре ше дойде да пиеш 50 грама сутрин и 50 след тренировка идват ти две седмици.По 50 грама ако мислиш да правиш на ден се едно си без него :)
Има значение дали е в хранителен режим.То и стероидите сами по себе си не са чудо трябва си яденен.То си има и поговорка “Човек е това,което яде”
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече