Намаляване на теглото

29.10.06
21:03

Знам че има 1000 такива теми, но ще попитам и аз защото смятам че е индивидуално за всеки и се надявам да ми помогнете...

Значи имам доста килограми за изчистване, но немога да се справя...

Имам за изчистване главно в корема, ханша като цяло и краката...

Висок съм: 192см
Килограми: ~100кг
Години: 16

Знам че има доста който ще кажат че съм доста висок, но все пак не изглеждам и не се чувствам добре изглеждащ.

Та към въпроса, бихте ли ми препоръчали програма за изчистването на мазнините. Разгледах програмите за намаляване на тегло за начинаещи(въпреки че не съм съвсем начинаещ, започнах фитнес преди около 2 години, но нямаше постоянство, и все пак бих се определил като здрав и масивен, имам също и доста мусколна маса, но тя не се виждат от мазнините...така че трябва да наблегна главно на тяхното изгаряне). Какви добавки трябва да си купя, които да използвам по време на тренировките за да може да се ускори изгарянето на мазнините?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
JI

29.10.06
23:55

диета най важното нищо друго
lipo 6 като добавка .

30.10.06
22:49

А кажете някаква диета?

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1