Гръб ... упражнения ?

29.10.06
21:52

Искам да попитам дали ми стигат 3 упражнения за гръб ?
1. Хамър машина 1х10 ; 2х8
2. Горен скрипец (широк хват, зад врат) 1х10 ; 2х8
3. Горен скрипец (тесен хват, пред врат) 1х10 ; 2х8
на 4 месеца стаж съм ...  :roll:

29.10.06
21:56

Хаха не че препоръчвам това...но по-добре да са 2 упражнения ма да са набиране и гребане с дъмбел  :D Та потемата,мисля,че 3 упражнения за 4 месечен стаж са добре (макар,че и с 4 няма да ти е зле,особено ако приемаш и добваки),но да не са тези упражнения.

29.10.06
21:58

Не взимам добавки и не мисля да взимам, та ... тези упражнени не са ли основни .. ? Защо не ти харесват ...  :roll:

Горен скрипец зад врат, долен скрипец и гребане с дъмбел.

29.10.06
21:59

Ако трябва да сравнявам скрипец и набиране бих казал,че набирането го приемам за по-основно,а от скрипец зад врат и пред гърди в една тренировка няма смисъл.

[quote author=“Offspring”]Ако трябва да сравнявам скрипец и набиране бих казал,че набирането го приемам за по-основно,а от скрипец зад врат и пред гърди в една тренировка няма смисъл.

Момчето надали може да се набира щом от 4 месеца тренира. Аз тогава не можех. По това съдя. Естествено, че набирането е по - добре от скрипец но и за него ще дойде време.

29.10.06
22:04

[quote author=“boxerg”][quote author=“Offspring”]Ако трябва да сравнявам скрипец и набиране бих казал,че набирането го приемам за по-основно,а от скрипец зад врат и пред гърди в една тренировка няма смисъл.

Момчето надали може да се набира щом от 4 месеца тренира. Аз тогава не можех. По това съдя. Естествено, че набирането е по - добре от скрипец но и за него ще дойде време.

Напълно съгласен съм,аз в началото наистина 1 набиране неможех да направя,но след 2 месеца използване на скрипец без никакви добавки,започнах да се набирам...и аз по мене си съдя  :D Май трябва самия той да каже какво може и какво неможе  :wink:

29.10.06
22:39

Ем прави сте момчета ... трудно ми е да се набирам ... скрипеца ме зове  :lol:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1