30.10.06
14:15
Казвали са ми ,че от фитнеса,ако него комбинираш с някакъв друг спорт се добива флегматизъм.Тоест,че като тренираш само фитнес и правиш маса ставаш бавен.
Вие как мислите???Вярно ли е?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим30.10.06
14:18
Един от достата митове които стряскат младите момчета. Фитнеса е движение все пак.
30.10.06
14:20
[quote author=“Edimen”]Казвали са ми ,че от фитнеса,ако него комбинираш с някакъв друг спорт се добива флегматизъм.Тоест,че като тренираш само фитнес и правиш маса ставаш бавен.
Вие как мислите???Вярно ли е?
Е ако станеш като Рони Колман може и да станеш малко по тромав .
Но не ми се вярва да станеш като него. :D
30.10.06
14:45
Да бе и дебилен се става от фитнеса, а ако тренираш повече от 5 пъти на седмица до година и половина ще станеш маймуна.
Сега сериозно, ако искаш да не ставаш като греда трябва да правиш стречинг. Много е полезно.
30.10.06
15:58
Само аз ли от как тръгнах на фитнес станах по бърз и ловък? :wink:
30.10.06
16:00
http://search.atomz.com/search/?sp-q=%F1%F2%F0%E5%F7%E8%ED%E3&submit=%F2%FA%F0%F1%E8&sp-a=sp10031807&sp-p=all&sp-f=Windows-1251
100 процента в истина това. Ей, например, предното изречение ми отне 5 минути да го напиша, а настоящото, не мога да сметна, защото съм забравил да броя до толкова... Лоша работа.
Иначе, според мен си трябва и някакъв друг кардио спорт около фитнеса. Само във зала и щанги, не си е работа. Примерно едно тенисче на маса идва много добре. Или плуване, тенис на корт.. мачлета, баскет...
30.10.06
19:17
но кво ти пука...ти бъди огромен пък некa да си тромав :shock :twisted:
30.10.06
19:27
[quote author=“silver_hawk”]Само аз ли от как тръгнах на фитнес станах по бърз и ловък? :wink:
така е и аз станах по бърз. Погледнете краката на спринтиорите на 100 метра(па и целите им тела),те дали са тромави :D
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече