30.10.06
14:15
Казвали са ми ,че от фитнеса,ако него комбинираш с някакъв друг спорт се добива флегматизъм.Тоест,че като тренираш само фитнес и правиш маса ставаш бавен.
Вие как мислите???Вярно ли е?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
30.10.06
14:18
Един от достата митове които стряскат младите момчета. Фитнеса е движение все пак.
30.10.06
14:20
[quote author=“Edimen”]Казвали са ми ,че от фитнеса,ако него комбинираш с някакъв друг спорт се добива флегматизъм.Тоест,че като тренираш само фитнес и правиш маса ставаш бавен.
Вие как мислите???Вярно ли е?
Е ако станеш като Рони Колман може и да станеш малко по тромав .
Но не ми се вярва да станеш като него. :D
30.10.06
14:45
Да бе и дебилен се става от фитнеса, а ако тренираш повече от 5 пъти на седмица до година и половина ще станеш маймуна.
Сега сериозно, ако искаш да не ставаш като греда трябва да правиш стречинг. Много е полезно.
30.10.06
15:58
Само аз ли от как тръгнах на фитнес станах по бърз и ловък? :wink:
30.10.06
16:00
http://search.atomz.com/search/?sp-q=%F1%F2%F0%E5%F7%E8%ED%E3&submit=%F2%FA%F0%F1%E8&sp-a=sp10031807&sp-p=all&sp-f=Windows-1251
100 процента в истина това. Ей, например, предното изречение ми отне 5 минути да го напиша, а настоящото, не мога да сметна, защото съм забравил да броя до толкова... Лоша работа.
Иначе, според мен си трябва и някакъв друг кардио спорт около фитнеса. Само във зала и щанги, не си е работа. Примерно едно тенисче на маса идва много добре. Или плуване, тенис на корт.. мачлета, баскет...
30.10.06
19:17
но кво ти пука...ти бъди огромен пък некa да си тромав :shock :twisted:
30.10.06
19:27
[quote author=“silver_hawk”]Само аз ли от как тръгнах на фитнес станах по бърз и ловък? :wink:
така е и аз станах по бърз. Погледнете краката на спринтиорите на 100 метра(па и целите им тела),те дали са тромави :D
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече