Помогнете!!!

30.10.06
17:34

Здравейте.Аз сам на 14 години.Висок сам 174 и сам 57 кг.Знам какво ще кажете че това е добре но не е.Имам овиснали гарди ,коремче и задник.Правя от днес парво коремни преси по 25 по 4 серии после правя по 3 серии лицеви опори по 15 ,защото за повече нямам сила.Искам да ми кажете как да постигна добри резултати без да ходя на зала ,защото нямам никаво време.Някои ми казваше да слагам нешо на корема да се изпотява а?! .Вие какво ще кажете ?Кажете ми как да постигна добри резултати моляви!!

GS

30.10.06
17:43

На 14 години и нямаш време? Абе ей, я се стягай!

30.10.06
17:55

Добре ходих 2 месеца на зала и нямаше никакав ефект.Искам в каши да си правя коремни преси и лицеви опори.Все още сам малак.Ще ми кажете ли как да постигна това което искам.Дали с коремни и лицеви ше стане а?

30.10.06
18:16

Ако е нужно и ми кажете някоя лесна диета :)

GS

30.10.06
18:20

Прави си лицевите опори и пресите. Ако можеш започни и да се набираш и да правиш кофички. Принципа е един и същ- 4 серии по колкото можеш защото едва ли можеш по много. Може по два пъти в семицата да правиш така:
Понеделник и сряда- Опори 4 по 12-15 и кофички пак 4 по 10
Вторник и Петък- Набирания и Корем

А за диета.... ти си малък както каза и не трябва да с е ограничаваш от нищо. Просто не прекалявай със сладкото и пърженото.

FI

30.10.06
21:19

[quote author=“kohana”]Здравейте.Аз сам на 14 години.Висок сам 174 и сам 57 кг.Знам какво ще кажете че това е добре но не е.Имам овиснали гарди ,коремче и задник.Правя от днес парво коремни преси по 25 по 4 серии после правя по 3 серии лицеви опори по 15 ,защото за повече нямам сила.Искам да ми кажете как да постигна добри резултати без да ходя на зала ,защото нямам никаво време.Някои ми казваше да слагам нешо на корема да се изпотява а?! .Вие какво ще кажете ?Кажете ми как да постигна добри резултати моляви!!

На 174 см с 57 кг и диета искаш... Аз не разбрах искаш да качваш мускулна маса или какво?

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1