30.10.06
18:17
Ква е разликата ? @@ някой може ли да обясни плс
Мисля да си купя Про Голд 90 на нутрин и креатин , идва зима и т.н. викам малко да потренирам. Както виждате на аватара , имам си релеф ама искам да кача малко маса . 185см. на 76.5кг.
Кво ще ми препорачате ?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимРазлика между протеин и суроватачен протеин еми малко тъп въпрос извиняваи,но е така.Протеини-суроватачен(бързо се усвоява),казеин(бавно се освоява),соев(бавно се усвоява),яичен,млечно-яичен това са протеини.
Нутрим не копуваи и камоли Pro Gold от това “протеинче” доста хора са изпатили колкото пари са хварлили за него години наред и аз съм в това число.Земи си някакви американски продукти излизат малко по скъпи на качеството е друго класи над българските.
Един доста добър саит за такива добавки и доста нашумял последно време от там ще ти излезе на цената на българските боклуци само вземи малко по големи разфасовки-www.nutritiontarget.com/
30.10.06
21:24
То няма просто протеин - всеки е някакъв вид. Прочети статията за 3те вида протеини които се препоръчват в сайта и ще сметнеш кой е по - подходящ за теб. Аз най - много уважавам суроватъчния.
31.10.06
00:23
Мерси за отговорите .
То ще да е суроватачен , искам барзо да се усвоява :)
Абе верно ли на нутрим е такав боклук ?
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече