30.10.06
21:08
Моя наставник ми казва да взимам гейнъри,за да имам по-голяма мускулна маса.Та какво мислите за тях?От какво са направени и имат ли някакви странични ефекти?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим30.10.06
21:21
Нямат странични ефекти. Помагат ако се храниш горе долу добре и се въстановяваш горе долу добре. Това не е магическа добавка и само с нея няма да стане работата.
30.10.06
21:28
Общо взето добре го е написал боксерг-с добро хранене действат добре.Принципно гейнърите са предимно съставени от въглехидрати,има и протеин-вече различните гейнъри имат различно количество протеин.
31.10.06
14:19
Според мен има ефект от гейнърите, в които отношението протеин:въглехудрат е 1:1
От тия които има повече въглехидрати(примерно 70% въглехидрат 20% протеин) много се омазнява човек.
Поне при мен е така, и не само при гейнърите, и при храненето. Това, което се казва, че човек трябва да приема повече въглехидрати, по - малко протеини хич не се отнася до мен! Сега съм на принципа 1:1 въглехидрат:протеин и качвам сигурно, нищо не тренирам.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече