30.10.06
21:55
Здравейте,
имам следните добавки:
Протеин
Аминокиселини
Гейнър
Креатин
Глюкоза(декстроза)
Как да ги пия, кое преди тренировка и кое след? Кое само в тренировачен ден кое всеки ден?
30.10.06
22:03
Протеин - може сутрин и задължително след трен.
Амино - преди и след трен
Креатин - 5 гр. след трен
Не виждам смисъл от гейнър + глюкоза .. то почти няма разлика. Иначе тези неща могат да се пият след трен и сутрин.
:?: :?: гейнър + глюкоза .. то почти няма разлика :?: :?: :?:
Извиняваи “manson” ама нещо си в грешка. Разлика има и то голяма. Гейнера съдържа белтъчини, мазнини и въглехидрати. А глюкозата САМО въглехидрати!!!!!!!
31.10.06
19:35
[quote author=“Heretic”]:?: :?: гейнър + глюкоза .. то почти няма разлика :?: :?: :?:
Извиняваи “manson” ама нещо си в грешка. Разлика има и то голяма. Гейнера съдържа белтъчини, мазнини и въглехидрати. А глюкозата САМО въглехидрати!!!!!!!
само че съдържанието на въглехидрати в гейнара е толкова голямо че почти няма разлика :wink:
31.10.06
21:09
Креатин-5гр. преди и 5гр. след тренировка в тренировачен ден. И по 5гр. сутрин в нетренировъчен ден.
Протеина-след тренировка
Декстрозата я вземай със креатина
31.10.06
22:10
Аз си мисля, че и само с първите 3 ще минеш. Протеина преди и след тренировка, аминокиселините пак така и креатина по 5 грама сутрин след закуска. В нетренировъчен ден протеина между храненията а аминокиселините преди лягане. Креатина след закуска пак. Пий повечко вода.
01.11.06
01:32
[quote author=“Heretic”]:?: :?: гейнър + глюкоза .. то почти няма разлика :?: :?: :?:
Извинен си. Достатъчно книги съм прочел и достатъчно прахчета съм изпил, за да напиша това. Въглехидратите в гейнърите са в огромен процент, освен това рядко отговарят на съдържанието според етикета, а и в по-голямата си част са с по-проста структура, по-лесно се разграждат и имат по-висок гликемичен индекс (съответно и заряд). Разликата между глюкозата и гейнъра все повече избледнява. На теория има разлика, но дали на практика е така? (въпросът е риторичен)
01.11.06
18:47
[quote author=“manson”][quote author=“Heretic”]:?: :?: гейнър + глюкоза .. то почти няма разлика :?: :?: :?:
Извинен си. Достатъчно книги съм прочел и достатъчно прахчета съм изпил, за да напиша това. Въглехидратите в гейнърите са в огромен процент, освен това рядко отговарят на съдържанието според етикета, а и в по-голямата си част са с по-проста структура, по-лесно се разграждат и имат по-висок гликемичен индекс (съответно и заряд). Разликата между глюкозата и гейнъра все повече избледнява. На теория има разлика, но дали на практика е така? (въпросът е риторичен)
правилно manson отговора е изчерпателен ! 8)
A можете ли да ми кажете Глюкоза с Креатин в какво съотношение се взима( 5гр. креатин с колко грама глюкоза се пие) ?
06.11.06
20:48
[quote author=“flow”]Здравейте,
имам следните добавки:
Протеин
Аминокиселини
Гейнър
Креатин
Глюкоза(декстроза)
Как да ги пия, кое преди тренировка и кое след? Кое само в тренировачен ден кое всеки ден?
Протеин-Сутрин и след тренировка
Аминокиселини-Преди и след трен.
Гейнър невиждам закакво ти е следкато има протеин
Креатин-зареждаща доза 10гр 7 дена и после продалжаваш по 5гр преди и след трен.
Глюкоза-по твой избор