Трапец

30.10.06
23:50

Имам 1 проблем, левият ми трапец е доста по-обемен и здрав от десният, незнам на какво точно се дължи. Може би на неправилни тренировки или нещо друго незнам, но искам да го поправя, как мога да развия сега само десният? За да се изравнят защото разликата е огромна. При отпуснат мускол няма проблем, но стегна ли ги...

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

31.10.06
00:22

и при мен има нещо такова но май не чак толкова  :wink:  така че и аз съм заинтересуван

31.10.06
00:37

С “Повдигане на рамената с дъмбели”. При това упражнение всяка половина работи сама за себе си. Колкото успееш да направиш с по-слабата страна, толкова правиш и с по-силната, докато се изравнят. И не се гърчи по време на изпълнението на упражнението, спазвай правилна техника.

31.10.06
00:42

Еми мерси, ще пробвам...защото преди го правех с щанга и ефекта беше за 2те половини и неможеха да се изравнят

31.10.06
08:56

На мен един инструктур ми каза (понеже и аз имам същия проблем,макар,че като стегна е добре а в отпуснато е разликата...няма значение) да вдигам с дъмбели и правя примерно 8 повторения и с дясната страна още 4 примерно,след тренировка усещам по-силна мускулна треска от изоставащата страна.Дано да действа този начин.
Успех!

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1