Какво представлява кръговата тренировка ?

31.10.06
17:49

10х

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

31.10.06
19:21

С търсачката на форума ще намериш доста подобни теми! Ето една от тях:

http://forum.bb-team.org/viewtopic.php?p=92178&highlight=%EA%F0%FA%E3%EE%E2%E0#92178

Такава за цялото тяло. Използва се от начинаещи за да привикне тялото към натоварването. Пример е тази за абсолютно начинаещи от сайта. Наистина има теми така, че потърси но това е в общи линии.

31.10.06
21:44

[quote author=“boxerg”]Такава за цялото тяло. Използва се от начинаещи за да привикне тялото към натоварването. Пример е тази за абсолютно начинаещи от сайта. Наистина има теми така, че потърси но това е в общи линии.

И не само от начинаещи.

[quote author=“topDevil”][quote author=“boxerg”]Такава за цялото тяло. Използва се от начинаещи за да привикне тялото към натоварването. Пример е тази за абсолютно начинаещи от сайта. Наистина има теми така, че потърси но това е в общи линии.

И не само от начинаещи.

Да и това е така естествено. Просто момчето може да е виждал някой да тренира така и да се сети за какво става въпрос. Аз сега съм на кръгова защото бях спрял да тренирам за 2 месеца.

01.11.06
09:53

В общи линии:Едно буташ/гърди/,едно дърпаш/гръб/едно буташ/рамо/,едно дърпаш/бицепс/ едно буташ/трицепс/,корем 4х20-25 и си отиваш.Дано си ме разбрал

02.11.06
23:02

[quote author=”МИЛЕ”]В общи линии:Едно буташ/гърди/,едно дърпаш/гръб/едно буташ/рамо/,едно дърпаш/бицепс/ едно буташ/трицепс/,корем 4х20-25 и си отиваш.Дано си ме разбрал

Е да, МИЛЕ, само да добавя, че се изпълняват без почивка между тях по 1 серия от всяко. И това е един кръг. Почиваш 2-3-4 минути и пак така - това е втори къг. И така колкото кръга имаш.

И няма нищо общо с тренировката за начинаещи по начина на изпълнение, само по това, че се тренира цялото тяло за един ден.

03.11.06
00:03

Това без почивката не е ли гигантски серии. Аз доколкото знам кръговата е по 1 упражнение на мускулна група, за влизане в ритъм за начинаещи и след прекъсване, както и за разнообразяване на режима. Вариант без почивка не съм го чувал. Но в последната половин година откак ме няма тук може и да е дошла някоя свежа идея ;) no offense meant ;)

03.11.06
10:57

[quote author=“marzipan”]Това без почивката не е ли гигантски серии. Аз доколкото знам кръговата е по 1 упражнение на мускулна група, за влизане в ритъм за начинаещи и след прекъсване, както и за разнообразяване на режима. Вариант без почивка не съм го чувал. Но в последната половин година откак ме няма тук може и да е дошла някоя свежа идея ;) no offense meant ;)

Кръгова си е точно както каза nikolaBULL - правиш всичко подред, без почивка, това ти е един кръг, и после повтаряш.
Обикновено под гигантска серия се разбират няколко упражнения без почивка, но само за една мускулна група, а в случая правиш за всички ;)

03.11.06
14:36

[quote author=“nikolaBULL”][quote author=”МИЛЕ”]В общи линии:Едно буташ/гърди/,едно дърпаш/гръб/едно буташ/рамо/,едно дърпаш/бицепс/ едно буташ/трицепс/,корем 4х20-25 и си отиваш.Дано си ме разбрал

Е да, МИЛЕ, само да добавя, че се изпълняват без почивка между тях по 1 серия от всяко. И това е един кръг. Почиваш 2-3-4 минути и пак така - това е втори къг. И така колкото кръга имаш.

И няма нищо общо с тренировката за начинаещи по начина на изпълнение, само по това, че се тренира цялото тяло за един ден.

Е,да,само че доста семпло съм го казал,тогава,щото го писах набързо от друго място :oops: Радвам се че все пак сте се сетили да го допълните

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1