Креатин+Амино+Аcetyl L-carnitine

SP

31.10.06
23:26

Здравейте...какво ще кажете за тази комбинация за по чисто качване 8)

01.11.06
08:49

Не ми звучи добре,но пробвай.

SeLeCt

01.11.06
12:02

ебати глупоста!

ieieie

01.11.06
12:11

Няма да има смисъл заедно.

Ако махнеш креатина добре.

Замени аминокиселините със суроватъчен протеин, а ацетил л-карнитина със сесамин и ще получиш чисто качване, което така или иначе ще ти зависи от храненето.

SP

01.11.06
19:40

[quote author=“manson”]Замени аминокиселините със суроватъчен протеин, а ацетил л-карнитина със сесамин и ще получиш чисто качване, което така или иначе ще ти зависи от храненето.

Сесамин ?Ако може по подробно да ми обесниш за него...търсих в нета за “Сесамин” ама такова нещо нема.

02.11.06
22:49

Креатин+Амино+Аcetyl L-carnitine

Добра си е комбинацията. Защо си се ориентирал към Ацетил-Л-Карнитин? Ако си мислиш, че е по-ефикасен от Л-Карнитина да знаеш, че не е. Само е по-скъп.

[quote author=“sparxx”][quote author=“manson”]Замени аминокиселините със суроватъчен протеин, а ацетил л-карнитина със сесамин и ще получиш чисто качване, което така или иначе ще ти зависи от храненето.

Сесамин ?Ако може по подробно да ми обесниш за него...търсих в нета за “Сесамин” ама такова нещо нема.

Ето ти два много добри - http://www.nutritiontarget.com/cart/index.php?target=products&product_id=24297 & http://www.nutritiontarget.com/cart/index.php?target=products&product_id=24298 Все пак с чиста храна и протеинче ще си качваш достатъчно чисто. Това е малко “изхвърляне”, но и просто като инфо може да ти е полезно.

SP

04.11.06
16:26

Благодаря Ви много  :D :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1