Правилно хранене

01.11.06
12:46

Значи искам да сваля малко килограми и иска мда попитам за хранителен режим. 183 см съм висок, 74 кг, а искам да стана 69 или 68 - не питайте що. Та какво да ям на ден, какво да не ям ? Тренирам фитнес от година и 3-4 месеца, а от 2 месеца лека атлетика, което е нещо като кардио, но проблема е че колкото и да бягам не мога да сваля дори и грам и смятам, че проблема идва от храненето. Та какво да ям по цял ден, вечер какво да ям, по колко пъти на ден да ям ? Дано ме разберете ;)

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
FZ

02.11.06
14:44

Аз ще ти предложа да прочетеш важната тема на този раздел в който си пуснал твоята темичка и съм сигурен ,че ще намериш отговора на въпроса който си задал .
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=12644

02.11.06
17:49

[quote author=“freethedoom”]Значи искам да сваля малко килограми и иска мда попитам за хранителен режим. 183 см съм висок, 74 кг, а искам да стана 69 или 68 - не питайте що. Та какво да ям на ден, какво да не ям ? Тренирам фитнес от година и 3-4 месеца, а от 2 месеца лека атлетика, което е нещо като кардио, но проблема е че колкото и да бягам не мога да сваля дори и грам и смятам, че проблема идва от храненето. Та какво да ям по цял ден, вечер какво да ям, по колко пъти на ден да ям ? Дано ме разберете ;)

Еми не те разбирам, ама щом настояваш.

Между другото, ако още не са те светнали, в леоатлетизма няма категории по лично тегло.

Спираш всякаква храна освен зеленчуци и няколко пържоли и риба на ден. Като пиеш много вода, наливаш се, демек. Не консумираш и сол.

Ако искаш да ‘излезеш цял’ от тия експерименти взимай поне витамини, може и нещо друго/почти без въглехидрати/ за възстановяване. Не употребявай други медикаменти.

02.11.06
18:35

@tpd знам че няма категории в леко атлетизма спокз :) Искам просто да смъкна до предишното тегло, където бях лятото (качих 3-4 кг и искам да ги смъкна) и не ми е конфорнто в момента. Наливам се с вода от 2 седмици - приблизително 2 литра вода на ден и си е супер така. Ям зеленчуци и хляб (който много се чудя дали да го заменя с пълнозърнест) и сладко почти не ям освен когато не ми се дояде, но много рядко става това.

FI

02.11.06
20:44

[quote author=“freethedoom”]@tpd знам че няма категории в леко атлетизма спокз :) Искам просто да смъкна до предишното тегло, където бях лятото (качих 3-4 кг и искам да ги смъкна) и не ми е конфорнто в момента. Наливам се с вода от 2 седмици - приблизително 2 литра вода на ден и си е супер така. Ям зеленчуци и хляб (който много се чудя дали да го заменя с пълнозърнест) и сладко почти не ям освен когато не ми се дояде, но много рядко става това.

Махай го тоя хляб още повече пък бял. Как искаш да сваляш с хляб. Сладкото също не става като искаш да сваляш, най - много ако ти причернее много за сладко една равна лажица мед на ден и това е.

FZ

03.11.06
11:17

[quote author=“freethedoom”]@tpd знам че няма категории в леко атлетизма спокз :) Искам просто да смъкна до предишното тегло, където бях лятото (качих 3-4 кг и искам да ги смъкна) и не ми е конфорнто в момента. Наливам се с вода от 2 седмици - приблизително 2 литра вода на ден и си е супер така. Ям зеленчуци и хляб (който много се чудя дали да го заменя с пълнозърнест) и сладко почти не ям освен когато не ми се дояде, но много рядко става това.

Задължително замени хляба с пълнозърнест.

03.11.06
18:00

акоможеш, направо го спирай тоя хляб

03.11.06
18:32

Ядене без хляб за мен не е ядене ..

04.11.06
08:55

[quote author=“freethedoom”]Ядене без хляб за мен не е ядене ..

Абе никакъв проблем няма да си набавяш въглехидратите от пълнозърнест хляб,въпроса е да не  превишаваш дневните норми значително.

FZ

04.11.06
11:23

[quote author=“freethedoom”]Ядене без хляб за мен не е ядене ..

Пълнозърнестия върши добра работа .
:wink:  Е разбира се без да прекаляваш и с него.

04.11.06
13:36

1/ Търси причината, че не ти е комфортно някъде другаде. ако обективно нещо те дразни, виж дали нямаш някаквъв здравен проблем. На твоя ръст тегло от 65 кг не е добре, цели 70 кг.

2/ Белия хляб е много зле за консумация. Яж диетичен.

3/ 2 литра на ден е малко трябват ти поне 3 в нетренировъчен ден и към 5 в тренировъчен.

4/ КАкви са тия работи почти не ядеш сладко и т.н. Казах ти на каква тъпа схема да се подложиш ако искаш такова болезнено сваляне. И ако искаш да градиш тяло, по-добре забрави за ‘почти’. Поне в 90 процента от дните.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1