растеж с тренировка

KR

01.11.06
19:53

да питам ако търчиш или правиш тренировки на велоаргометара верно ли е че се овеличава отдаването на хормона за растеж.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

01.11.06
22:44

еми дано да е верно , че и аз в скоро време ще си всемам вело  :lol:

До някъде истина, до някъде - не. Самото натоварване ще предизвика в последствие секреция, но самото бягане не може да се каже, че има пряка връзка с този хормон.

Що за въпрос е това?  :lol:

white_world

04.11.06
03:11

[quote author=“manson”]До някъде истина, до някъде - не. Самото натоварване ще предизвика в последствие секреция, но самото бягане не може да се каже, че има пряка връзка с този хормон.

Що за въпрос е това?  :lol:

Най-добре да се заванеш с баскетбол или волейбол(по добре първото). Като бях по-малък от баскета пораснах с 6-7 сантима за 3 месеца.

THE LIFETAKER

05.11.06
19:43

[quote author=“white_world”][quote author=“manson”]До някъде истина, до някъде - не. Самото натоварване ще предизвика в последствие секреция, но самото бягане не може да се каже, че има пряка връзка с този хормон.

Що за въпрос е това?  :lol:

Най-добре да се заванеш с баскетбол или волейбол(по добре първото). Като бях по-малък от баскета пораснах с 6-7 сантима за 3 месеца.

Да. Не знам каква е връзката, обаче много от култористите в гимназията са играли или баскетбол.

chevan

05.11.06
20:00

Това вече е нещо от което имам представа  :D Докато костите са още млади и растат , всяко разтягане вагоре (баскетбол , волейбол) спомагат за растежа на костите . До 21 години подобен ефект може да се постигне и с велоаргометара , но в много оскъдни количества . . . след 21 години не се надявай да ти растат костите от което и да било от изредените по-горе неща .

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1