фитилите

FIREBLADE

01.11.06
20:31

досега ползвах фитили при тягата и мислех че вдигам много но когато опитах без тях разбрах че са нож с две остриета.тежестите паднаха със 60 кила.фитилите пречат на предмишницата да расте и да се заздравява хвата затова вече не позлвам,пък и намаля вероятноста за повторна контузия от тягата.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Фитили само при повдигане за трапец с щанга.

01.11.06
21:11

[quote author=“boxerg”]Фитили само при повдигане за трапец с щанга.

Ммм :lol: Що така бе..

[quote author=“obelka”][quote author=“boxerg”]Фитили само при повдигане за трапец с щанга.

Ммм :lol: Що така бе..

Щото иначе ми отслабва хвата на другите упражнения. Няма смисъл.

01.11.06
23:07

еми той хвата няма да се опрай докато не ги махнеш фитилите и аз неможех да правя без фитили , но почнах с по леки кила докато свикна ( а това стана бърже ) и сега си ги правя (трапеца) с мах кила без фитили  :wink:

02.11.06
10:32

Аз никога не съм ползвал - не, че вдигам някакви адски килограми де  :D
Ама, ако не мога да удържа щангата, не виждам смисъл да ги вдигам тия кила.
А за тягата - кефи ме, как ми издува предмишницата, въпреки че на последната серия, обикновено ми е малко трудно да удържа щангата, ама досега не съм я изпускал.  :?

02.11.06
22:52

[quote author=“FIREBLADE”]досега ползвах фитили при тягата и мислех че вдигам много но когато опитах без тях разбрах че са нож с две остриета.тежестите паднаха със 60 кила.фитилите пречат на предмишницата да расте и да се заздравява хвата затова вече не позлвам,пък и намаля вероятноста за повторна контузия от тягата.

Здрав хват и голяма предмишница са две различни неща!

Винаги използвам фитили за тежките серии на набиране с тежест, чукчета, тяга, трапец... защото хватът ми не може да издържи до последното 8-мо повторение.

При максовете на тяга не използвам фитили - за 1 повторение няма проблем, но за осмици задължително.

А и повечето лостове в залите са с изтъркани грифове и се пързалят. Дърпах тяга в Дианабад на хубав лост и мога да кажа, че лоста направо “залепва”! :wink:

03.11.06
19:42

[quote author=“nikolaBULL”]А и повечето лостове в залите са с изтъркани грифове и се пързалят. Дърпах тяга в Дианабад на хубав лост и мога да кажа, че лоста направо “залепва”! :wink:

В моята зала има няколко такива лоста - хубави,здрави и стари. От толкоз използване са се загладили все едно със шкурка е минавано. Ако ти се падне да правиш гребане или тяга, само фитили те спасяват..... друг вариант е магнезия, които успее да си намери де  :D Аз пък даже и да използвам хубав лост на тяга и на гребане последната ми работна серия (и наи-тежка де) е със фитили, а останалите без!

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1