01.11.06
20:31
досега ползвах фитили при тягата и мислех че вдигам много но когато опитах без тях разбрах че са нож с две остриета.тежестите паднаха със 60 кила.фитилите пречат на предмишницата да расте и да се заздравява хвата затова вече не позлвам,пък и намаля вероятноста за повторна контузия от тягата.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
01.11.06
20:33
Фитили само при повдигане за трапец с щанга.
01.11.06
21:11
[quote author=“boxerg”]Фитили само при повдигане за трапец с щанга.
Ммм :lol: Що така бе..
01.11.06
22:50
[quote author=“obelka”][quote author=“boxerg”]Фитили само при повдигане за трапец с щанга.
Ммм :lol: Що така бе..
Щото иначе ми отслабва хвата на другите упражнения. Няма смисъл.
01.11.06
23:07
еми той хвата няма да се опрай докато не ги махнеш фитилите и аз неможех да правя без фитили , но почнах с по леки кила докато свикна ( а това стана бърже ) и сега си ги правя (трапеца) с мах кила без фитили :wink:
Аз никога не съм ползвал - не, че вдигам някакви адски килограми де :D
Ама, ако не мога да удържа щангата, не виждам смисъл да ги вдигам тия кила.
А за тягата - кефи ме, как ми издува предмишницата, въпреки че на последната серия, обикновено ми е малко трудно да удържа щангата, ама досега не съм я изпускал. :?
02.11.06
22:52
Здрав хват и голяма предмишница са две различни неща!
Винаги използвам фитили за тежките серии на набиране с тежест, чукчета, тяга, трапец... защото хватът ми не може да издържи до последното 8-мо повторение.
При максовете на тяга не използвам фитили - за 1 повторение няма проблем, но за осмици задължително.
А и повечето лостове в залите са с изтъркани грифове и се пързалят. Дърпах тяга в Дианабад на хубав лост и мога да кажа, че лоста направо “залепва”! :wink:
[quote author=“nikolaBULL”]А и повечето лостове в залите са с изтъркани грифове и се пързалят. Дърпах тяга в Дианабад на хубав лост и мога да кажа, че лоста направо “залепва”! :wink:
В моята зала има няколко такива лоста - хубави,здрави и стари. От толкоз използване са се загладили все едно със шкурка е минавано. Ако ти се падне да правиш гребане или тяга, само фитили те спасяват..... друг вариант е магнезия, които успее да си намери де :D Аз пък даже и да използвам хубав лост на тяга и на гребане последната ми работна серия (и наи-тежка де) е със фитили, а останалите без!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече