Програма

01.11.06
21:49

Понеделник : Гърди, Бицепс , Корем
Лег 3х8
Полулег 3х8
Кофички 3х10
Разтваряне на ръцете встрани с дамбели (легнало положение) 3х8

Крив Лост 3х8
Сгъване на дъмбел от седнало положение 3х8

Коремни Преси 3х15
Дигане на краката 3х10

Сряда : Гръб,Трицепс
Набирания широк хват 3х10
Теглене на дъмбел (нз как се нариа хващаш дамбели подпираш си крака и го теглиш с раката) 3х8
Придърпване на вертикален скрипец 3х8

Сгъване на дъмбел зад врат с две ръце 3х8
Сгъване на лост легнало положение(по гръб) 3х8

Петък Рамо Крака след малко ще ги напиша

Раменни Преси 3х8
Разтваряне на ръцете встрани 3х8
Вертолет 3х8

Бедрено Сгъване 3х10
Лег Преса 3х10
Повдигане на прасти на лег преса 3х10

14г,61кг,165 Мазнини под 7-8%
Не пия нищо,ядене му е мамата :)
Как ви се струва?

Бива. Може да размениш кофичките и това разтваряне в страни. Предполагам за флайс говориш. Кофичките да са последни. Само това.

02.11.06
20:55

Бива си я програмата.
Теглене на дъмбел (нз как се нариа хващаш дамбели подпираш си крака и го теглиш с раката) 3х8
Гребане с дъмпел се нарича. :wink:

02.11.06
22:37

Аз съм принципно против тази тренировка и натоварване да се използва от 14-годишен! Това е тренировка за напреднали с над 2г. стаж.

За него е напълно достатъчна програма с тренировка за цялото тяло в един ден (по 1 упр. на МГ) три пъти седмично.

03.11.06
11:01

[quote author=“nikolaBULL”]Аз съм принципно против тази тренировка и натоварване да се използва от 14-годишен! Това е тренировка за напреднали с над 2г. стаж.

За него е напълно достатъчна програма с тренировка за цялото тяло в един ден (по 1 упр. на МГ) три пъти седмично.

Подкрепям напълно ;)

FZ

03.11.06
11:23

[quote author=“root”]Понеделник : Гърди, Бицепс , Корем
Лег 3х8
Полулег 3х8
Кофички 3х10
Разтваряне на ръцете встрани с дамбели (легнало положение) 3х8

Крив Лост 3х8
Сгъване на дъмбел от седнало положение 3х8

Коремни Преси 3х15
Дигане на краката 3х10

Сряда : Гръб,Трицепс
Набирания широк хват 3х10
Придърпване на вертикален скрипец 3х8

Сгъване на дъмбел зад врат с две ръце 3х8
Сгъване на лост легнало положение(по гръб) 3х8

Петък Рамо Крака след малко ще ги напиша

Раменни Преси 3х8
Разтваряне на ръцете встрани 3х8
Вертолет 3х8

Бедрено Сгъване 3х10
Лег Преса 3х10
Повдигане на прасти на лег преса 3х10

14г,61кг,165 Мазнини под 7-8%
Не пия нищо,ядене му е мамата :)
Как ви се струва?

Приятел , да не ми са обидиш нещо ама ми се виждаш малък за тази програма.  :wink:

03.11.06
18:01

Ам, по разтежа виждам че имам ефект какво ми е малкото.
Стажа ми е 1 год.

ForsakenSoul

19.11.06
15:16

[quote author=”Петко К”][quote author=“nikolaBULL”]Аз съм принципно против тази тренировка и натоварване да се използва от 14-годишен! Това е тренировка за напреднали с над 2г. стаж.

Подкрепям напълно ;)

с подобна програма и на същата възраст и стаж, за 1 година ка4их 30кг които се изразяват в 10см увели4ение на ръката ,20см на гръдната обиколко ,15см на бедрата.

19.11.06
15:22

[quote author=“nikolaBULL”]Аз съм принципно против тази тренировка и натоварване да се използва от 14-годишен! Това е тренировка за напреднали с над 2г. стаж.

Мн добре казаони мисля че все още ти е раничко за такова натоварване.Незнам ако сега тренираш така след време като трябва да се натоварваш така тялото ти няма да реагира.

ForsakenSou
l това е инвидуално не все пак ако при теб деиства при него може да не деиства.И други взимал си добавки нали за този период които казваш.И още нещо гаранция си се нацепил 10см за година са множко(говоря за стрий)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1