Помогнете ми за доклад на тема "Хранителните добавки&qu

01.11.06
22:28

Здравейте! Искам да Ви помоля да ми помогнете с написването на доклад по споменатата тема. Задачата ми беше дадена от класната по биология във връзка с урока който в момента изучаваме.Истината е че не съм много наясно с тези неща и се обръщам към вас като към по-запознати със тази тема.Ако може да ми посочите нещо като сбит план по който да се придържам докато съставям доклада.Надявам се кой с каквото може да ми помогне.Благодаря предварително.

Това е много обширно. Трябва да си избереш за кои добавки да говориш. Аз ти предлагам да избереш най - често срещаните и за тях да кажеш по няколко изречения - по колко се пият, за какво служат, имат ли странични ефекти, какво е добре да се прави и какво не с тях и така нататък.

Това е необхватна тема ... Търси из сайта и интернет информация. Конкретизирай и в 4-5 вида суплементи. Просто не може всичко да се обхване.  :?

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1