01.11.06
23:03
Днес си купих един блистер “Neurobex” от аптеката.Активни съставки: Thiamine nitrate (Vitamin B1) 15 mg,, Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) 10 mg, Cyanocobalamin (Vitamin B12) 0,002 mg.
Aптекарката ми вика с ква цел ги купуваш,аз и казах,че спортувам активно и знам колко са важни витамините от група Б...тя ми вика ми в такъв случай ще пиеш 3 пъти по едно.След това минах през друга аптека,че ми беше на път,и попитах и там как се пие...там отговора беше по-скоро “консултирай се с доктор”.И ми преложи да пия бирена мая.Аз и казах,че вече пия,обаче нивото на Б12 там е много малко,тя погледна и каза,че в една таблетка е малко,ама като изпиеш 6-8 хапчета (а аз пия по 10 на ден) ще си набавям необходимото количество.Въпроса ми е ако някой разбира да ми каже дали ще “предозирам” ако си го изпия тоя блистер (30 таблетки)...3х1.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимне. две хапчета на ден са ти достатъчни. аз като пия голямо количество витамини от Група Б
Vitamin B1 (Thiamine) 50 mg
Vitamin B2 (Riboflavin) 51 mg
Vitamin B6 (Pyridoxine) 52 mg
Vitamin B12 (Cyanocobalamin) 200 μg
и почват да ми се появяват бенки и да ми кървят венците. не е фатално, но не е желателно.
02.11.06
03:00
[quote author=“RAMBO”]не. две хапчета на ден са ти достатъчни. аз като пия голямо количество витамини от Група Б
Vitamin B1 (Thiamine) 50 mg
Vitamin B2 (Riboflavin) 51 mg
Vitamin B6 (Pyridoxine) 52 mg
Vitamin B12 (Cyanocobalamin) 200 μg
и почват да ми се появяват бенки и да ми кървят венците. не е фатално, но не е желателно.
0.2mg B12 - как си го набавяш!?
:roll:
Абе като гледам най-добре ще е ако го пия само сутрин с бирената мая...и без тва не съм се изръсил то тоя блистер беше 2 лева и нещо...еми благодаря все пак.А и няма да имам против някой да каже колко мг. Б12 е добре да се взима на ден,имайки предвид спорта,диетите...
Предварително благодаря.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече