01.11.06
23:03
Днес си купих един блистер “Neurobex” от аптеката.Активни съставки: Thiamine nitrate (Vitamin B1) 15 mg,, Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) 10 mg, Cyanocobalamin (Vitamin B12) 0,002 mg.
Aптекарката ми вика с ква цел ги купуваш,аз и казах,че спортувам активно и знам колко са важни витамините от група Б...тя ми вика ми в такъв случай ще пиеш 3 пъти по едно.След това минах през друга аптека,че ми беше на път,и попитах и там как се пие...там отговора беше по-скоро “консултирай се с доктор”.И ми преложи да пия бирена мая.Аз и казах,че вече пия,обаче нивото на Б12 там е много малко,тя погледна и каза,че в една таблетка е малко,ама като изпиеш 6-8 хапчета (а аз пия по 10 на ден) ще си набавям необходимото количество.Въпроса ми е ако някой разбира да ми каже дали ще “предозирам” ако си го изпия тоя блистер (30 таблетки)...3х1.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
не. две хапчета на ден са ти достатъчни. аз като пия голямо количество витамини от Група Б
Vitamin B1 (Thiamine) 50 mg
Vitamin B2 (Riboflavin) 51 mg
Vitamin B6 (Pyridoxine) 52 mg
Vitamin B12 (Cyanocobalamin) 200 μg
и почват да ми се появяват бенки и да ми кървят венците. не е фатално, но не е желателно.
02.11.06
03:00
[quote author=“RAMBO”]не. две хапчета на ден са ти достатъчни. аз като пия голямо количество витамини от Група Б
Vitamin B1 (Thiamine) 50 mg
Vitamin B2 (Riboflavin) 51 mg
Vitamin B6 (Pyridoxine) 52 mg
Vitamin B12 (Cyanocobalamin) 200 μg
и почват да ми се появяват бенки и да ми кървят венците. не е фатално, но не е желателно.
0.2mg B12 - как си го набавяш!?
:roll:
Абе като гледам най-добре ще е ако го пия само сутрин с бирената мая...и без тва не съм се изръсил то тоя блистер беше 2 лева и нещо...еми благодаря все пак.А и няма да имам против някой да каже колко мг. Б12 е добре да се взима на ден,имайки предвид спорта,диетите...
Предварително благодаря.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече