плътност

02.11.06
09:49

взел съм си разшивил доста гърба с тея набирания като си мислех че ефекта им няма да е точно тоя койте се получи . разликата между гръдната ми обиколка и талията и ханша е голяма , някой ще каже добре ама не . Искам да съм по-прибран , по-плътен . Рамената ми са слаби , и не знам точно кои части но някакък си не стоят добре . ако продължа да правя разтваряния на дъмбели в страни ще се разширя ли повече в рамената - това не го искам . Също така как да стана по-плътен по гърба , имам предвид от подмишниците до ханша тая част ми е тясна .

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

02.11.06
10:50

[quote author=“torres”]взел съм си разшивил доста гърба с тея набирания като си мислех че ефекта им няма да е точно тоя койте се получи . разликата между гръдната ми обиколка и талията и ханша е голяма , някой ще каже добре ама не . Искам да съм по-прибран , по-плътен . Рамената ми са слаби , и не знам точно кои части но някакък си не стоят добре . ако продължа да правя разтваряния на дъмбели в страни ще се разширя ли повече в рамената - това не го искам . Също така как да стана по-плътен по гърба , имам предвид от подмишниците до ханша тая част ми е тясна .

Да ти се чуди човек!  :lol:  Както и да е...

Упражнения за плътност на гърба:

1). Чукчета с обратен хват с лост (любимото на Дориан)
2). Придърпване на скрипец с обратен хват към гърдите
2). Мечка

Интерсно, хем имаш широки рамене, хем са слаби?!? :shock:

FIREBLADE

02.11.06
12:55

тяга чукове мечка

Чукчета, мечка, дърпане на скрипец пред гърди.

02.11.06
19:19

набиране с успореден хват

03.11.06
16:16

офф:/  Някой хора към това се стремят ( включително и аз ) не виждам защо ти е по-плътен гръб.. малката талия сама по себе си е по-естетична от това към което искаш да постигнеш . :) Замисли се малко.. ти си започнал разширяване на гърба, а сега искаш пак да се връщаш в начално положение :) Не виждам смисъл.. но все пак ти си знаеш  :lol:  Успех :)

03.11.06
17:45

аз по рождение си имам широки рамене и като го разширя този гръб а краката не напредвад със същото темпо ... освен това не всеки който ходи на фитнес се стреми да направи някъв гръб с нечовешки размери , преди всичко за мене е важна пропорцията . за рамената ми беше въпроса какво да правя . сега правя преси с дъмбели и разтваряне в страни и в деня сгърба обратен пек-дек . Някое от тези упражнения може ли да ме разшири още повече в рамента . Слаби са , а от едното до другото е голямо разстоянието .

07.11.06
18:13

наблегни да качиш маса на раменете за да станат съразмерни, а не се опитвай да си намалиш гърба

JI

07.11.06
21:55

ТЯГА

07.11.06
23:06

[quote author=“JiVk0”]ТЯГА

+ чукчета

09.11.06
21:01

И аз бих те посъветвал да се заемеш с раменете. На широките рамене им отива маса. Няма смисъл да губиш ширината на гърба (V формата). Наблегин на изоставащите групи. Но засега гърба - докато се развива лесно и от малко, го развий, когато му дойде застоя тогава го прати на заден план, тъкмо да си почине малко и после като го почнеш яко пак да се стресира лесно
За рамото разтварянето встрани, раменните преси, хеликоптер. Основните неща. И задното, разбира се, разтваряния от наклон и повдигане на щанга зад теб (малко като за трапец)

09.11.06
21:09

Интересно тук е как така ем е широк ем е тесен странно.А моито мнение е различно от всички останали квот искаш прави за плътност със стаж от 2-3 години да речем няма да стане освен ако не си с такава генетика.А иначе тягата,мечката,гребането на скрипец и чуковете са добри но няма златно упражнение или златна химия примерно.Трябва упоритост,воля и най-вече постоянство.

09.11.06
21:32

Аз го разбрах, че гърбът му се е разширил (по всяка вероятност говори за широкия гръбен мускул, който се развива основно от набиранията), но вся още му стърчат лопатките, и раменете му са слаби (няма много маса и сила). А му е тясна талията. Поне това е моята интерпретация. Затова го посъветвах да постоянства, и да не губи тая разлика в ширината. Нещата сами ще дойдат, просто иска време. На мен ми отне към 2 години преди да се поскрият лопатките и да се поуплътни гърба..

11.11.06
08:55

Тяга+Чукове с над хват+Дърпане на долен скрипец

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1