02.11.06
20:01
Някой може ли да ми каже калоричността им?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим02.11.06
20:47
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=19119&highlight=%F1%EB%FA%ED%F7%EE%E3%EB%E5%E4
Олеле, колко е калорично - ужас! А аз толкова обичам!... :o
А какво за соевите кълнове?
. Доста мазно има, но първо, че е растително. Второ, ти не ядеш 1кг слънчоглед, че да ти се паднат по еди си колко много калории.
При 0.5 кг на седмица, не виждам проблем.
А соята не си е работа да я яде човек...
03.11.06
13:45
Много рядко ям семки, но въпреки това се изкушавам когато гледаме мач да си похапна 100-200 грама, но това е почти 2-3 в месеца. Полезно е и както каза tpd растително. Не те бърка да си ядеш, но по малко..не да се наливаш :)
03.11.06
15:07
[quote author=“Lumina”]Олеле, колко е калорично - ужас! А аз толкова обичам!... :o
Аз ям по 2-3 пъти в седмицата семки, няма никакъв проблем. Играла съм си даже да ги тегля и излиза, че една тава от моите с семки е към 300 грама, ама това е с люспите, значи като махнеш люспите смятай какво остава. Една такава тава излиза за 4-5 пъти да ям.
[quote author=“fitday”][quote author=“Lumina”]Олеле, колко е калорично - ужас! А аз толкова обичам!... :o
Аз ям по 2-3 пъти в седмицата семки, няма никакъв проблем. Играла съм си даже да ги тегля и излиза, че една тава от моите с семки е към 300 грама, ама това е с люспите, значи като махнеш люспите смятай какво остава. Една такава тава излиза за 4-5 пъти да ям.
Аз ям сурови семки, белени, купувам ги в пакет по 500 гр. И както досега ги използвах за заместител на нещо за ядене, когато не съм в къщи, съвсем не съм държала сметка за калориите, които са сериозни. Сега вече няма да ги ползвам така, със сигурност. :( Малко количество, а виж каква въглехидратна бомба! Малко са нещата, които могат да се сравняват по калоричност със семките (и ядките, но аз ядки не ям, не на последно място, защото са много скъпи).
[quote author=“tpd”]. Доста мазно има, но първо, че е растително. Второ, ти не ядеш 1кг слънчоглед, че да ти се паднат по еди си колко много калории.
Човече, това са 600 калории за 100 грама - не е нужно да ядеш по едно кило, за да стане проблем! Когато човек е на диета, му трябват 200 гр. семки и запълва целия дневен порцион! Проблемът не е в мазното - мазнините са полезни за диетата и не трябва да се ограничават (с изключение на маста) - семките са много въглехидратни! :!:
03.11.06
23:27
[quote author=“Lumina”][quote author=“fitday”][quote author=“Lumina”]Олеле, колко е калорично - ужас! А аз толкова обичам!... :o
Аз ям сурови семки, белени, купувам ги в пакет по 500 гр. И както досега ги използвах за заместител на нещо за ядене, когато не съм в къщи, съвсем не съм държала сметка за калориите, които са сериозни. Сега вече няма да ги ползвам така, със сигурност. :( Малко количество, а виж каква въглехидратна бомба! Малко са нещата, които могат да се сравняват по калоричност със семките (и ядките, но аз ядки не ям, не на последно място, защото са много скъпи).
Естествено, че като са белени повече вървят, купувай си небелени с малко сол и тогава ядеш в пъти по - малко.
[quote author=“Lumina”][quote author=“tpd”]. Доста мазно има, но първо, че е растително. Второ, ти не ядеш 1кг слънчоглед, че да ти се паднат по еди си колко много калории.
Човече, това са 600 калории за 100 грама - не е нужно да ядеш по едно кило, за да стане проблем! Когато човек е на диета, му трябват 200 гр. семки и запълва целия дневен порцион! Проблемът не е в мазното - мазнините са полезни за диетата и не трябва да се ограничават (с изключение на маста) - семките са много въглехидратни! :!:
100 гр. семки много трудно ще изядеш на едно ядене...
А и ти ако си на нормално НВД,ще ти остават доста място за калории,даже ще се чудиш какво да ядеш,че да запълниш минималния калориен прием,поне при мен е така като чистя...
[quote author=“Lumina”][quote author=“tpd”]. Доста мазно има, но първо, че е растително. Второ, ти не ядеш 1кг слънчоглед, че да ти се паднат по еди си колко много калории.
Споко ЧОВЕЧЕ! :lol:
Горе говоря за небелени семки. Не съм се сетил, че ще ядеш небелени.
[quote author=“Lumina”][quote author=“fitday”][quote author=“Lumina”]Олеле, колко е калорично - ужас! А аз толкова обичам!... :o
1/ Белените семки може да са нехигиенични.
2/ Има по-полезни ядки от семките. Например орехи или бадеми.
Дай ми пример за това - колко калории ядеш на ден и какво ядеш, че се чудиш с какво да ги запълваш? И с какво в крайна сметка ги запълваш, така че да е хем нисковъглехидратно, хем калорично? :roll:
07.11.06
00:58
Всички тук пишете за пакетче семки ( с обелката) та далеч са от 650те калории като ги изчоплите :lol:
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече