Super vitamin packs ISS RESEARCH

03.11.06
13:01

Някои ако ползва такива може ли да ми даде садържанието на един пак,че мисля да си зема направо едни такива 30 пакета.Някои да сподели също дали ги е ползвал и дали са добри :lol:

Съдържанието при желание можеш да си го намериш. ISS Research си имат собствена страница, освен това съм сигурен, че си чувал за www.bodybuilding.com

FZ

03.11.06
15:46

FI

03.11.06
17:06

Аз съм ползвал. Ефекта е страхотен. Поме при мен, доста ми се подобри качеството на съня. Всяка сутрин ставах супер бодър и отпочинал, което е признак са много добро възтановяване. Според мен си заслужават парите(въпреки, че моите бяха купувани от САЩ).

Променя се и цвета на урината, но после се оправя. 8)

[quote author=“filatov”]Променя се и цвета на урината, но после се оправя. 8)

Това значи, че В витамините са в излишък

03.11.06
19:25

И C също... Аз тези които пия сега имат 1750 мг. витамин C… - луда работа

03.11.06
22:47

Благодаря на всички :lol: manson тарсех в тарсачката обаче не го намери и затова.Нямах никакво  време литвах към работното ми място а именно фитнеса :D

03.11.06
23:15

Пил съм ги, витамини като витамини.НЕ ГИ УСЕЩАМ, a и не вижам какво може да очаквате от едни витамини и минерали :roll:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1